Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A testepito proteinek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testepito proteinek nem vezetnek impotenciahoz?

Figyelt kérdés
mar2 honapja szedek iesmiket rendszeres edzesel oszekotve es halottam h vannak ien mellekhatasai de meg nem tapasztaltam(nemis szeretnem) viszont megjelentek a himveszomon par apro piros pont ez vajon kapcsolatban all vele?vagy mitol lehet csak sex utan jonnek ki vagy ha furdok a baratnomel mindig hasznalunk gumit szoval nemhiszem h a szex miat de 1 par oran belul elhalvanyodik szerintem elmulna ha nem sexelnek vagy furodnek:D de egyiket sem lehet kihagyni komoly valaszokat szeretnek koszonom
2009. júl. 6. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
de, sőt uszonyod is nő tőle. (magyarul a BOLTBAN kapható cuccokktól SEMMI bajod nem lesz garantáltan. amitől lehet, azok az anabolikus szteroidok, ami lévén illegális, csak kézből kézbe tudod beszerezni, és attól is csak akkor lesz bármiféle problémád, hogyha rosszul adagolod.)
2009. júl. 6. 20:13
 2/12 A kérdező kommentje:
es az en problemamra akkor mi a valasz?;;)
2009. júl. 6. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Elmenni orvoshoz, és megmutatni neki.
2009. júl. 6. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

a csirkemelltől impotens leszel? kb ennyire lehetsz a fehérjéktől is. Ezek élelmiszerek, nem gyógyszerek.

Viszont, mint bármelyik élelmiszernél akár itt is előfordulhat allergia, én is csak az orvost tudom javasolni.

2009. júl. 6. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Nem igaz, hogy a boltban kapható szerektől nem lehet bajod..én minél többet tudok az összetevőkről illetve az egészségügyről annál kevésbé bízom bármiben. Szóval, ha rendszeres végzel testedzést, akkor felesleges bármilyen egyéb szer, az izomerőd nőni fog, nem kell hozzá segítség. Az egészségügyi gondodat pedig azt hiszem meg kellene mutatnod egy bőrgyógyásznak, talán allergiás vagy valamire, ez könnyen lehet. Szerintem nem fertőzésről van szó, az nem múlik el olyan könnyen. Az izzadás jöhet még szóba, főleg, hogy óvszerrel védekeztek, ez okozhat pattanásjellegű tüneteket. Sajnos ennél többet nem tudok mondani, de mindenképp kérdezz rá egy bőrgyógyásznál. Remélem tudtam segíteni! Üdv: egy egészségügyis
2009. júl. 6. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
első voltam, bocsi a magyarázatot elfelejtettem elolvasni:D szal a piros pöttyök.. azok általában a magas fehérjebeviteltől szoktak kijönni, nekemis van egy csomó, de engem mondjuk nem zavar. Napi hány gramm fehérjét viszel be? csökkentsd le 0,5-1 grammal attól elszokott múlni állítólag
2009. júl. 6. 20:30
 7/12 A kérdező kommentje:
hat anyit szoktam regel es edzes utan.koszi a segitsegeket meg irhatok
2009. júl. 6. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem elment a kedvem az írástól. Tudom, hogy nem a te hibád, de nézd meg, mindenkit lepontoztak, még azt is aki alátámasztotta a válaszát. Nem tudom megérteni miért jó ez :(
2009. júl. 6. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt a szex témában van valaki, akinek ez a heppje. Destruktív alak lehet, ha ez teszi boldoggá. Kívánom neki, hogy szarjon sünt!
2009. júl. 6. 20:58
 10/12 A kérdező kommentje:
ja ja de viszaterhetnenk az en problemamhoz mar bocsi
2009. júl. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!