Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a saját kukim a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a saját kukim a számba venni?

Figyelt kérdés

Átlagos kukim van, átlagos testalkattal. Néha rámjön, hogy bevegyem, de nem megy. :(

Mit javasoltok?

2009. júl. 6. 19:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz igen hajlékonynak kell lenned...

[link]

2009. júl. 6. 19:39
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Növeszd meg valamilyen módon. Első olvasásra nekem is a levágás jutott eszembe. :)
2009. júl. 6. 19:39
 13/26 anonim válasza:
0%

Te hülye nyomorék a saját fa**dra gerjedsz?!

Szánalom!!!

2009. júl. 6. 19:56
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
gyakoroljál sokat, előbbutóbb hajlékony leszel, azt csaksikerül....ha nem akkor ígyjártál. öntsd gipszbe azt szopogassad.
2009. júl. 6. 20:03
 15/26 Thurston ***** válasza:
80%

"vetesd ki a lengőbordád és sz*pd le magad mint manson...de akkor már a denevérevés is belefér... "

Denevért Ozzy evett, Manson lengőbordái pedig ott vannak a helyükön. Túl sok vivát nézel, vagy valami.

"nagyon jó a humorod hahotázok!!! A hét vicce HI-HIII Kutyáktol láttad azoknak jó!!!"

Mert szerinted egy embernek nem jó? :D

"Te hülye nyomorék a saját fa**dra gerjedsz?!

Szánalom!!!"

Szerinted ő arra izgul, hogy egy pénisz van a szájában? Lehet, hogy hülye vagyok, de neki szerintem az jár a fejében, hogy elég kellemes érzés amikor az embert leszopják, és jó lenne önkielégítés során is hasonló érzést átélni.

Szvsz semmivel sem rosszabb, mint a sima önkielégítés, hiszen ott meg egy f@szt versz, az is ugyanolyan vuziság ezzel az erővel.

Sok nyújtás meg gyakorlás, és elvileg menni fog. De türelmesnek kell lenni. Neten biztos találsz egy csomó fórumot/cikket a témában.

2009. júl. 6. 20:14
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
látogasd a puruttya.blog.hu -t és csodáld a többi beteg barátod. gyökér.
2009. júl. 6. 20:29
 17/26 Thurston ***** válasza:
77%
Najó. Akkor most valaki magyarázza el nekem, hogy ez miért beteg/perverz dolog. De komolyan. Én nem csináltam még ilyet, nem is vagyok rá képes, nem is érdekel a téma, de tényleg érdekel, hogy ez miért rossz dolog.
2009. júl. 6. 20:37
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, nekem eszembe se jutna ilyen :D Igaz, hogy nincs is kukim, de ez kb. ugyanolyan lenne, mintha ki akarnám nyalni magamat... lol:D
2009. júl. 6. 20:42
 19/26 anonim ***** válasza:
58%
Ha lenne farkam, én megpróbálnám, nem ítéllek el érte. De mivel nincs, nekem ezerszer könnyebb dolgom van.:D Kitartás, menni fog az!
2009. júl. 6. 20:42
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
apád is inkább sámlit csinált volna helyetted. törd el a gericed(hajlékony leszel) és küldj egy képet a végeredményről
2009. júl. 6. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!