Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a saját kukim a számba venni?
Figyelt kérdés
Átlagos kukim van, átlagos testalkattal. Néha rámjön, hogy bevegyem, de nem megy. :(
Mit javasoltok?
2009. júl. 6. 19:17
1/26 anonim 

válasza:

vetesd ki a lengőbordád:Dvagy s****le az egyik haverodatXD
2/26 anonim 

válasza:

vetesd ki a lengőbordád és sz*pd le magad mint manson...de akkor már a denevérevés is belefér...
perverz vagy vagy nagyon fiatal?
3/26 anonim 

válasza:

üsd be googlen, hogy orális maszturbáció, vagy maszturbáció orálisan, vagy önszopás
4/26 anonim 

válasza:

hát gondolom próbáltad és nem sikerül ugyhogy a hajlékonyság kizárva és mivel a KUKI XD nemigazán nő meg bár nem tudjuk hány éves vagy de gondolom 14 nél nem vagy több így azt tudom tanácsolni
irány a fürdőszoba gondolom van ollód!!!!!!!:):):):)
5/26 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2009. júl. 6. 19:28
6/26 anonim 

válasza:

fújjjj!! gondolom ez csak vicc... :S
7/26 anonim 

válasza:

Vágd le a farkad, onnantól kezdve akárhova dugdoshatod.
8/26 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem.
Más kukija nem érdekel, csak a sajátom. :)
2009. júl. 6. 19:34
9/26 anonim 

válasza:

nagyon jó a humorod hahotázok!!! A hét vicce HI-HIII Kutyáktol láttad azoknak jó!!!
10/26 anonim 

válasza:

Csak óvatosan, ebben a pózban nagyon könnyen becsípődhet a derekad!!! Ha hajlékony vagy, akkor nem gond, de mindenképpen melegíts be előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!