Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csókoltátok már meg a párotok orális szex után úgy, hogy még tele volt a szátok? Mit szólt a párotok? Ő kérte, vagy magatoktól csináltátok?

Én csak azt nem értem, hogy ha a sok férfi még arra is fújjog, hogy miután lenyelte a lány, csak szimplán megcsókolja, akkor miért várják el a lánytól, hogy hagyja, hogy a szájába élvezzenek? Ha engem utána nem csókolna meg a barátom, soha többet nem engedném, hogy a számba élvezzen, biztos másnak tök normálisnak tűnik az, hogy például még fogat is kell utána mosnia, de szerintem ez kábé olyan, hogy "sz*pj le, de nehogy megcsókolj, mert az már undorító". Hát, kinek a pap, kinek a papné...
Egyébként úgy azért nem csókolnám meg, hogy tele a szám...

Tele szájjal beszélni sem illő, nemhogy csókolózni. Egyik nőmtől sem vártam el soha, hogy lenyelje, vagy egyáltalán hogy a szájába élvezhessek...Ha így volt, akkor is általában lenyelték, és utána kit zavar a csók? Az még nagyon gyerek a szexhez. Maradjon a fürge ujjaknál még.
Én spec semmit nem szóltam, mikor először úgy történt, hogy lenyelte, közvetlen utána csók. Sőt! Egy enyhén bizarr módon tetszett is. Izgalmas volt, és más:)
-ReapeR-23/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!