Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, csókoltátok már meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csókoltátok már meg a párotok orális szex után úgy, hogy még tele volt a szátok? Mit szólt a párotok? Ő kérte, vagy magatoktól csináltátok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miután lenyeltétek már mehet a csók :D
2009. júl. 7. 03:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Teli szájjal nem, hanem közvetlenül azután, hogy lenyeltem. Ő csókolt meg. Először furcsa volt, aztán természetes.
2009. júl. 23. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
undorító!!!! eleve ne élvezzen a számba, aztán meg még tartogatni és csókolgatni a másikat, na hát, fujj.
2009. júl. 23. 11:49
 14/17 Thurston ***** válasza:
Olyan nem volt, hogy a barátnőmnek még tele volt a szája, hizen mindig rögtön lenyeli... Úgy nem tudom milyen lenne, de így a legkevésbé sem zavar. De amúgy az íze nem zavar. Szoktam érezni, mikor elmentem benne, és utána még szájjal izgatom. Mentolos íze van.
2009. júl. 23. 11:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kicsit fura, hogy úgy csókolgatod, hogy még a szádban van a cucc.Én nem szeretem benne tartogatni.Ráinni, utána mehet a csók
2009. júl. 23. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ha a sok férfi még arra is fújjog, hogy miután lenyelte a lány, csak szimplán megcsókolja, akkor miért várják el a lánytól, hogy hagyja, hogy a szájába élvezzenek? Ha engem utána nem csókolna meg a barátom, soha többet nem engedném, hogy a számba élvezzen, biztos másnak tök normálisnak tűnik az, hogy például még fogat is kell utána mosnia, de szerintem ez kábé olyan, hogy "sz*pj le, de nehogy megcsókolj, mert az már undorító". Hát, kinek a pap, kinek a papné...

Egyébként úgy azért nem csókolnám meg, hogy tele a szám...

2009. júl. 23. 12:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Tele szájjal beszélni sem illő, nemhogy csókolózni. Egyik nőmtől sem vártam el soha, hogy lenyelje, vagy egyáltalán hogy a szájába élvezhessek...Ha így volt, akkor is általában lenyelték, és utána kit zavar a csók? Az még nagyon gyerek a szexhez. Maradjon a fürge ujjaknál még.

Én spec semmit nem szóltam, mikor először úgy történt, hogy lenyelte, közvetlen utána csók. Sőt! Egy enyhén bizarr módon tetszett is. Izgalmas volt, és más:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 23. 12:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!