Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csókoltátok már meg a párotok orális szex után úgy, hogy még tele volt a szátok? Mit szólt a párotok? Ő kérte, vagy magatoktól csináltátok?

Konkrétan úgy nem,hogy tele volt a szám,de lenyeltem és utána csók. Nem kérte, hanem egyértelmű volt, hogy ő is akarja. Mert volna tiltakozni. :)
21/L

viccelődni szoktam vele,hogy kérek puszit,hajolok hozzá,meg utána is hogy a nyelvemen még ott ficánkolnak,kérek csókot...
elhányná magát szerintem,gondolattól is rosszul van:D
mindig fogmosás utána,addig max száj mellé puszi:D
22/L

Szerintem abba nincs semmi undorító ha utána/közbe egy-egy csók "elcsattan"... ha én undorodom saját magamtól hogy várnám el tőle hogy elfogadjon?
Aki szerint ez gusztustalan az csak a sz*patást látja benne, és nem érzi át az egésznek a bensőséges mivoltját.
Akár ő kényeztet, akár én őt, teljesen természetes hogy picit meg-megállunk, ölelkezünk, simogatjuk egymást, csókolózunk.
22/F

de minek tartogatod a szádban addig?:D inkább nyeld le.
én szoktam csókot adni, de nemzavarja egyáltalán, mivel már nincs a számban.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!