Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, csókoltátok már meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csókoltátok már meg a párotok orális szex után úgy, hogy még tele volt a szátok? Mit szólt a párotok? Ő kérte, vagy magatoktól csináltátok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 19:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Huuu velem remélem nemtörténik ilyen,ez kb olyan mintha magamat leszopnám
2009. júl. 6. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Konkrétan úgy nem,hogy tele volt a szám,de lenyeltem és utána csók. Nem kérte, hanem egyértelmű volt, hogy ő is akarja. Mert volna tiltakozni. :)

21/L

2009. júl. 6. 19:09
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

viccelődni szoktam vele,hogy kérek puszit,hajolok hozzá,meg utána is hogy a nyelvemen még ott ficánkolnak,kérek csókot...

elhányná magát szerintem,gondolattól is rosszul van:D

mindig fogmosás utána,addig max száj mellé puszi:D

22/L

2009. júl. 6. 19:10
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Nyeld le, és inkább utánna probálgasd vele a csokolozást, nem hiszem hogy sok fiu szeretné érezni a saját spermája izét
2009. júl. 6. 19:26
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem abba nincs semmi undorító ha utána/közbe egy-egy csók "elcsattan"... ha én undorodom saját magamtól hogy várnám el tőle hogy elfogadjon?

Aki szerint ez gusztustalan az csak a sz*patást látja benne, és nem érzi át az egésznek a bensőséges mivoltját.

Akár ő kényeztet, akár én őt, teljesen természetes hogy picit meg-megállunk, ölelkezünk, simogatjuk egymást, csókolózunk.

22/F

2009. júl. 6. 19:29
 6/17 anonim ***** válasza:
39%
hát én eleve nem hagyom hogy a számba élvezzen...de szopás után/közben persze szoktam neki adni csókot:)
2009. júl. 6. 19:39
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Az megint más de teli szájjal uhhh
2009. júl. 6. 19:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

de minek tartogatod a szádban addig?:D inkább nyeld le.

én szoktam csókot adni, de nemzavarja egyáltalán, mivel már nincs a számban.

2009. júl. 6. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
hát nemtudom.. én nem csókolnám meg miután beleélveztem a szájába.. bár sose várta el a barátnőm, hogy megcsókoljam akár közbe akár utána, ebből sose volt konfliktus. én nem csinálnám, ő nem várja el. ennyi
2009. júl. 6. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy még nem....de nem is probálkoznék vele...mert lehet hogy gix lenne belőle...de én ugy szoktam hogy lenyelem és utána ráiszok valamit és utána már jo.....engedi is...de ez fordítva is igy van ha ő nyal akkor ugyanugy megcsokolom.....de a spermáját nem adnám neki vissza...:D
2009. júl. 6. 21:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!