Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami baj lehet velünk, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj lehet velünk, vagy mitől nem élvez el?

Figyelt kérdés
már a barátommal 4 honapja élünk szexuális életet és én vele vesztettem el...bár nem sokszor csináltuk de amikor igen akkor eltart 2 ora hosszáig is,és van amikor elfáradunk és abbahagyjuk ,de ö még csak egyszer ment el a 4 hónap alatt.( ö a fiú) és már nem tudom mit csináljak hogy jó legyen mert már nekem ciki, mert olvasom itt hogy van aki 10 perc alatt elmegy..de nem hallotam még olyarol aki 2 óra alatt se.... megkérdezni nem merem hogy mitől lehet ez ezért inkább hozzátok fordulok.remélem tudtok segíteni!
2009. júl. 6. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
najóvan, nemhiszem h a pasija a tantrikus szex híve, és ezért parancsol magának megállj-t mielőtt elmenne :D
2009. júl. 6. 18:54
 12/12 A kérdező kommentje:

hát nem hiszem hogy hallott volna erröl hiszem még csak 16-éves ...még csak most kezdte ö is a szexuális életet és hát nem ilyennek ismerem...még én se hallottam a tantrikus szexröl...de hát ..érdekes..

a gumival kapcsolatban ezt majd meg fogom kérdezni tölle de mindig más fajta gumival csináljuk és már naggyából megtaláltuk melyik a jó:)

amm valmelyik iro félre értette mert nagyon szereti párom hogy ha kézzel csinálom..csak akkor is inkább ugrunk a szexre elég hamar...

jah és nagyon köszönöm az eddigi válaszokat..nagyon érdekesek:D

2009. júl. 6. 21:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!