Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami baj lehet velünk, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj lehet velünk, vagy mitől nem élvez el?

Figyelt kérdés
már a barátommal 4 honapja élünk szexuális életet és én vele vesztettem el...bár nem sokszor csináltuk de amikor igen akkor eltart 2 ora hosszáig is,és van amikor elfáradunk és abbahagyjuk ,de ö még csak egyszer ment el a 4 hónap alatt.( ö a fiú) és már nem tudom mit csináljak hogy jó legyen mert már nekem ciki, mert olvasom itt hogy van aki 10 perc alatt elmegy..de nem hallotam még olyarol aki 2 óra alatt se.... megkérdezni nem merem hogy mitől lehet ez ezért inkább hozzátok fordulok.remélem tudtok segíteni!
2009. júl. 6. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Márpedig szerintem INKÁBB!! hozzá fordulj, elvégre őt/titeket érint a dolog:)

Nem lehet, hogy túlságosan tág,nagy a puncid? Az én kedvesemnek igen, s ez időnként gondot okoz, de sajna a popsisexre nem tudom "rávenni" :(

2009. júl. 6. 17:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
pedig csak töle tudhatod meg, lehet hogy orálisan is meg kellene probálnod.....Szerintem kérdezd meg mikor elkezditek csinálni, hogy te hogyan szeretnéd?Nincs benne semmi ciki. Eleinte nekem is az volt, de miután kérdeztem, h neked h jó, utánna jobb lett...21f
2009. júl. 6. 17:22
 3/12 A kérdező kommentje:
hát azt nem hiszem hogy túl tág vagyok mivel néha az is fáj ha ujjaz meg néha érzi hogy elég szük vagyok...:S ...nah azt én is megérzem..:S
2009. júl. 6. 17:22
 4/12 A kérdező kommentje:
hát már nagyon sokat gondolkoztam rajta...hogy szájjal...de mág mindig nem birtam rávenni magam...ha kézzel csinálom akkor se akar elélvezni mert hogy minden olyan lesz meg ilyenek..de sex közben pedig kumival csináljuk...
2009. júl. 6. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

nem kell ahhoz ejakulálni, hogy élvezd a szexet

ha nem megy el, nem megy el, nem baj

a farka a két órán át végig áll?

a golyói nem keményednek fel egy idő múlva? (alapból viszonylag puhák, rugalmasak, ellenben amikor telemegy vérrel, kemények lesznek, térfogatuk is megnő) amikor azt mondjátok, hogy na elég, akkor milyen állapotban vannak? (csak azért kérdezem, mert ha még mindig tele van vérrel, és nem megy el, no akkor tud igazán fájdalmas lenni az orgazmus hiánya, ergo ha más nem, segíts rá ne ki kézzel, szájjal)

egyébként meg simán az is lehet, hogy a barátod a tantrikus szexet gyakorolja, nézz utána ennek is, pont erről szól, amit a barátod csinál (szexuális energia összegyüjtése, kevés ejakuláció)

2009. júl. 6. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen gumit használtok? Próbáljatok ki több félét, lehet, hogy lesz ami jobban beválik mert nem vesz vissza annyit a srácnak az érzékelésből.

Lehet az a baj, hogy a gumi miatt amit használ nem éri elég inger, esetleg kényelmetlen neki. A thin és ultra thin, vagyis a vékony, valamint az extra sensitive óvszereket próbáljátok meg.

Még több féle oka lehet, előfordulhat, hogy a barátod allergiás az óvszerre, csak nem meri bevallani, vagy az allergia enyhe és nem igen veszi észre. Valamint lehetnek még érzelmi gátjai: előfordulhat, hogy annyira teljesíteni akar, hogy görcsöl és feszélyezett. Mindenképp üljetek le egymással megbeszélni nyíltan, amiket felvetettem kérdezd meg tőle vagy vesd fel neki.

Jó módszer lehet az még, hogy "húzzátok" egymást, eléggé kitoljátok a pettinget addig a pontig, amíg szinte szét nem akar cincálni, hogy végre betehesse :)). Az orális szexet, meg egyszer próbáld ki, aztán ha nem jön be kitaláltok mást (pl jó megoldás, ha sikosítót kensz a kezedre és a péniszére és úgy izgatod kézzel, főleg a makk környékét). De egy jó tanács: még a gumi felhúzása előtt próbáld ki, mert hát a gumi óvszerek nem éppen adnak jó ízt vagy illatot és elveheti a kedved :) Sok szerencsét!

2009. júl. 6. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Hááát.HA egy pasi nem tud elmenni,akkor ott nagyok ám a gondok.
2009. júl. 6. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:

újra 17:35-ös vagyok, mindig elfelejtem aláírni :) Szóval, most vettem észre, hogy nem akarja, hogy kézzel elégítsd ki, mert attól fél, hogy mindent beterít. Itt az igazolásom, hogy bizony eléggé feszélyezett a srác valami végett. De erre van megoldás, készítsetek oda zsebkendőt magatok mellé, ha a srác szól akkor vagy te vagy ő tegye a makk fölé a zsebkendőt. Vagy ha bevállalod te is egyik kezedet oda tarthatod a pénisze fölé 1-2 centire és így nem fog "szétfröcskölni".

Amúgy a szimpla kézzel izgatással vigyázz, mert "szárazon" egy idő után fájdalmassá válhat a srácnak és kisebb hámsérülések lehetnek, amik égető érzést adnak, azaz a fityma dörzsölni fogja neki.

2009. júl. 6. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:

de hogyvanaz h nemakar elmenni és akkor nemmegy el? ezt nemlehet irányítani, h én nemakarok, és akkor nemmegyek el.

sztem mindenképpen beszélj vele erről, mert sztem ez gond h nemmegy el, 2 óra alatt sem. ezígy rendellenes.

2009. júl. 6. 17:58
 10/12 anonim ***** válasza:
17:58 tantrikus szexa válasz
2009. júl. 6. 18:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!