Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig menjek el? Info lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig menjek el? Info lent

Figyelt kérdés
barátnőm még szűz. igazából még semmi különös nem volt. Nemsokára megyünk pár napra nyaralni közösen és örülnék ha kicsit továbbjutnánk. Sexben nem lenne még benne azt tudom, azt nem is fogom erőltetni. De lányok mit javasoltok: ti meddig mennétek el két hónap után ha még nem voltatok fiúval, de szeretitek egymást.
2009. júl. 6. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Majd ő jelzi, ha soknak találja.

Inkább kevesebbet tervezz, és figyelj rá nagyon.

2009. júl. 6. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ezt vele kéne megbeszélned

sok mindent lehet csinálni a dugáson kivül ami mindkét félnek örömet okoz

hány évesek vagytok?

2009. júl. 6. 16:49
 3/9 A kérdező kommentje:

tudom én hogy lehet sok minden mást...de nem úgy akarok rájönni, hogy mit lehet és mit nem, hogy megfogja a kezem, hogy elég, mert az nekem sem esne rosszul, ha nyomulósnak érezne. de mondjuk még mindig jobb mintha hagyná és közben nem élvezi. Szóval lehet legjobb lesz ha beszélek vele.

amúgy 20-20 a korunk.

2009. júl. 6. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Hány évesek vagytok?

Én így most 16 éves lányként mondom, hogy ha összejövök egy sráccal, akkor beszélgetés, ismerkedés, stb. Első pár randin már jöhet a csók. Aztán ha már bízok benne, és szerelmesek vagyunk egymásba, akkor 1 hónap után jöhetnek a simogatások, tapizások (de csak ruhán keresztül, és nagyon szolidan). Ha 2 hónapja járok a sráccal, szeretjük egymást, és pl. egy éjszakán egy sátorban aludnánk, akkor hozzábújnék - persze ruhástól.:D Ott jöhet a csók, kis tapizás, esetleg hagynám is, hogy kicsit benyúljon a ruha alá, de ennél többet semmiképp sem.

16/L

2009. júl. 6. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha 20 évesek vagytok, akkor sztem simán jöhet bármi.:D
2009. júl. 6. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen már elég idősek vagytok, hogy szépen megbeszéljétek a dolgot
2009. júl. 6. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
na végre valaki, aki nem 12 éves és a szexet tervezi! Nem tudom, h. eddig "hol tartotok"! Szerintem az esti összebújások+csókok még nem lépik túl a határt. Na meg persze napközben kézenfogva városnézés, néha egy egy puszi, vagy csók. Ha "elengedi magát" a lány és hevesebben csókol akkor a pettinget elkezdhetitek, vagy felhozhatod neki témának, h. mit szólna ha... :))
2009. júl. 6. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én nem értem, hogy miért gondolkozik mindenki sztereotípiákban.

Egy lány "engedékenysége" nem azon múlik, hogy hány éves.

Na mindegy, figyi. kedves kérdező.

Te sem gondolkozhatsz olyanokban, hogy mások mit? mikor? szoktak.

Elég idősek vagytok, hogy nyugodtan megbeszéljétek a dolgot.

Ülj le vele és dumáljátok ki.

De mindenképp hangsúlyozd, hogy szereted és nem vársz el semmit.

Elöször is tegyél le arról, hogy a nyaralás alatt "továbblépsz", mert akkor nem érhet csalódás.

Amúgy valószínüleg ő is készül a nyaralásra.

Ha esetleg közös szobás nyaralás lesz akkor biztos lehetsz benne, hogy őt is foglalkoztatja a téma.

Persze lehet, hogy azért mert még nem akar szexet és aggasztja, hogy te igen. :D

Beszélj vele.

Őt is zavarják ezek a dolgok, főleg ha még nem volt senkivel.

Azt azért mindenképpen tudnod kell, hogy kapkodással könnyen elronthatsz egy kapcsolatot.

Ne siettesd.

Szerintem akkor jársz a legjobban, ha szereted. :D

Jó ez furcsán hangzik, mert benned dolgoznak a hormonok, de ha semmi mást nem csinálsz csak jól bánsz vele, akkor minden megtörténik majd aminek eljön az ideje.

Pfff. ez is közhely, de igaz. :)

Sok sikert.

2009. júl. 6. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Hajajj én szűz voltam és 2 hónap járás után javában pettingeltem párommal meg orált... :)
2009. júl. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!