Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatóhoz menjek...

Melyik szolgáltatóhoz menjek át? (info lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg a vodafone-nál vagyok, feltöltőkártyás. Nem beszélek sokat havonta, 200-300percet kb. Olyan csomag kellene (lehet kártyás is és előfizetős is), amiben lehet legalább egy számot választani akivel ingyen beszélhetek. Vagy ami még jobb lenne, hogy egyszerre vennék 2 csomagot (2 simkártyát), és e között a két csomag között lehetne ingyen beszélni. Előre is köszönöm!
2010. okt. 7. 08:25
 1/8 anonim válasza:

Szerintem T-Mobile. Nem a legolcsóbb, viszont megbízhatóak és korrektek. Ha problémád van, akkor sem szaroznak, meg kiskirálykodnak.

legalábbis ez az én tapasztalatom. Persze biztos lesz, aki megcáfolja. Már Westeles időben is náluk voltam eleinte volt velük egy-két nézeteltérésem, a legelején, de azóta minden jól működik, tényleg igyekeznek a vásárlók igényeit igényesen kielégíteni.

2010. okt. 7. 08:30
 2/8 anonim válasza:
Én a Pannont semmiképpen nem ajánlom. Nekem és nagyon sok ismerősömnek is meggyűlt velük a baja, ráadásul nehéz megszabadulni tőlük. Szóval Náluk még a Voda is jobb, ha az igényeidnek megfelelő szolgáltatást találsz náluk. Ha nem, akkor a 3. céget válaszd, de a helyedben én ezt kizárnám.
2010. okt. 7. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:
ikea familyseknek csomag a vodánál
2010. okt. 7. 08:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Én is a T-mobile-ra gondoltam, mert a régi előfizetők lecserélhetik akciósan a telefonjukat. A percdíjakat néztem, de annyi van, hogy nem nagyon tudok kiigazodni. A telenorról nekem csak jó tapasztalataim vannak mert szüleim ott vannak, meg húgom is, ők 3an szinte csak egymással beszélnek, nekik így nagyon olcsó.

A vodafontól teljesen elhatárolódnék. Most barátnőmmel egy+egy csomagban vagyunk. Jól hangzik, hogy havi 400ft-ért 4ft-os percdíj, de még is pár nap alatt lemegy az összes pénz.

Végül is a kérdéssel az a fő célom, hogy megtudjam melyik a legjobb, legmegbízhatóbb szolgáltató, aztán majd hozzájuk megyek be érdeklődni a továbbiakért. :P

2010. okt. 7. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van olyan ismerősöd akinek T-mobilos a telefonja, kérd el tőle.

Hívd fel a díjmentes 1430 ügyfélszolgálati számot.

Előadod az egymásköztingyenszeretnénktelefonálni szöveget, és már kapod is a választ hogy melyik díjcsomag lesz a megoldás.

2010. okt. 7. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:

nem értem a vodafone utálatot, mi két évig havi 2*890 Ft-ért (első évben 0 Ft-ért) egymással ingyen dumáltunk + 36 Ft-os percdíj minden más számra

most ikea familysként másodperc alapú 17 ft-os percdíj + havi 2*1000-ért ingyen dumlunk egymással ill minden egyéb ikea csomagossal + 2*1500 Ft előfizetési díj, ami teljesen lebeszélhetünk

2010. okt. 7. 10:50
 7/8 bp1985 ***** válasza:
Én 8 éve vagyok Pannonos/Telenoros. Edig semmi gond nem volt velük. Bármi baj volt, rögtön megcsinálták. Voltam szinkronba 3 évig t-kártyás. rága volt a beszélgetés, és csomószor nem volt háálózatom, stb. Voda: Votam ott is.Előfizetésem volt. Le volt korlátozva 10 ezerre, szerződés szerint is a beszélgetés. Első hónapba 38 ezres számla. Mondom ez mi. Bemegyek, elmondom a bajomat, majd néznek bután, hogy mitől lehet. Fél év alatt sikerült elérnem, hogy visszakapjam a 37 ezer ft-omat. Tesóm itthon t-s, kint o2. Neki csak azért van meg még a t kártyája, mert nem járt le. Családomba, ismerettségembe telenor van a legtöbb.
2010. okt. 7. 15:50
 8/8 bp1985 ***** válasza:
Bocs bnem 37, hanem 28. Elszámoltam magam hirtelen.
2010. okt. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!