Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tetszek Neki "mellesleg"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek Neki "mellesleg"?

Figyelt kérdés
Barátommal a napokban beszélgettünk és valahogy a mellméretekre terelődött a téma...kiderült, h ő a lapos csajokat szereti, nos nekem szép gömbölyű 75/C-s melleim vannak, és eddig az összes pasim odavolt értük. Észrevettem, h a barátom nem nagyon kényezteti őket(és nem nagyon izgul fel rájuk)...és mióta a fent említett dolog is kiderült el is szomorodtam picit...:( persze Ő azt mondta, h úgy tetszem Neki, ahogy vagyok, de végül is akkor miért mondta azt, h jobban bejön Neki a lapos, ha egyszer az ellenkezője vagyok? több, mint fél éve vagyunk együtt.(22/F és 22/L)
2009. júl. 6. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
nekem pont ugyanez volt a barátnőmmel.. én a kicsit szeretem, neki nagy van. megmondtam neki, azóta takargatja. nem értem miért nem lehet felfogni hogy ÚGY SZERETÜNK TITEKET AHOGY VAGYTOK!! ha ekkora probléma lenne a barátodnak, mint amekkorát te csinálsz itt belőle, szerinted veled lenne?
2009. júl. 6. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nállunk ellenkező az eset....Nekem kis mellem van....de nem vagyok lapos...és én meg mindig azt kapom hogy mien jo lenne ha nagyobb melled lenne meg stb....én akkor érzem magam megsemmisülve.....elég rosszul érint....Senki nem tehet a méreteiről....ha elfogadunk valakit akkor ugy fogadjuk el ahogy van....sztem...
2009. júl. 6. 21:20
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:) egyetértek, úgy kell elfogadni a másikat, amilyen, senki nem tehet az adottságairól.
2009. júl. 6. 22:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!