Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tetszek Neki "mellesleg"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek Neki "mellesleg"?

Figyelt kérdés
Barátommal a napokban beszélgettünk és valahogy a mellméretekre terelődött a téma...kiderült, h ő a lapos csajokat szereti, nos nekem szép gömbölyű 75/C-s melleim vannak, és eddig az összes pasim odavolt értük. Észrevettem, h a barátom nem nagyon kényezteti őket(és nem nagyon izgul fel rájuk)...és mióta a fent említett dolog is kiderült el is szomorodtam picit...:( persze Ő azt mondta, h úgy tetszem Neki, ahogy vagyok, de végül is akkor miért mondta azt, h jobban bejön Neki a lapos, ha egyszer az ellenkezője vagyok? több, mint fél éve vagyunk együtt.(22/F és 22/L)
2009. júl. 6. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
hát ezt nem nagyon értem mert gondolom mikor megismerkedtetek látta, hogy nem lapos a melled
2009. júl. 6. 14:55
 2/13 A kérdező kommentje:
hát ez az, én is nagyon meglepődtem:S ezért is vagyok elkeseredve:(
2009. júl. 6. 14:57
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem én ezt... ha öszinte vki a kapcsolatban, az a baj, ha hazudik, az a baj...

Ha a kis mell tetszik neki, egészségére. De nem a mellbe lesz szerelmes, hanem az egész emberbe! Olyan nehéz ezt megérteni? Van, akinek nem a külső a legfontosabb.

2009. júl. 6. 14:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
emiatt ne keseredj el az elején is tudta milyen vagy végülis már több mint fél éve együtt vagytok. Beszéld meg vele a dolgot.
2009. júl. 6. 14:59
 5/13 A kérdező kommentje:
persze, h nem a melleimbe szerelmes, de én pl ha szeretek valakit, nem közlöm vele, h figy jó-jó a farkad, de én az xy méretet szeretem...mert tudnám, h megbántanám Vele. Jó dolog az őszinteség, de nem mindegy, h hol, meg ha nem közlöd a barátnőddel/barátoddal az ideáljaidat, attól még nem hazudsz neki...
2009. júl. 6. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:

"a napokban beszélgettünk és valahogy a mellméretekre terelődött a téma...kiderült, h ő a lapos csajokat szereti"

Írtad.

Nos nem tudom, hogy történt, de nem biztos, hogs eléd állt: Drágám, én igazából a kismellű nőket szeretem.

2009. júl. 6. 15:15
 7/13 A kérdező kommentje:
úgy történt, h feküdtünk az ágyon és cirógatta a melleimet, és megszólalt, h nem lenne jó, ha nagyobbak lennének...kérdeztem, h miért, erre, h ő a kisebbeket szereti, azt sem bánná, ha lapos lennék...merthogy neki jobban tetszik. én meg ott feküdtem megsemmisülve:(
2009. júl. 6. 15:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég durva amit mondott! De ha nem tetszenél neki, nem szeretne, nem is lenne veled! Valljuk be őszintén, van-e olyan férfi, akinek nem tetszene két formás, gömbölyű, szép mell? (: Na ugye! Más lányok a fél karjukat odaadnák egy olyan mellért mint a tiéd, ne sírj kissebbért! (:
2009. júl. 6. 15:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Háát, ha a lapos jön be neki igazán, az már nem egészen normális...
2009. júl. 6. 16:01
 10/13 anonim ***** válasza:
inkább örülne neki.. nem hiszem el hogy van aki nem szereti a nagymellű nőket:)
2009. júl. 6. 19:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!