Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kezdeményezne egy nős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kezdeményezne egy nős férfi elutasítanád?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Igen, mivel nem szeretném, hogy megcsalja a feleségét, mert nem lenne szép dolog.
2009. júl. 6. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
igen,van elég szabad pasi,amiből válogatni,nem komplikálom az életemet,úgysem sül az ilyenből semmi jó ki,eddig nem volt részem ilyesmiben és azt hiszem nem is lesz,mert nem érdekelnek a nős férfiak 25/L
2009. júl. 6. 11:20
 3/12 A kérdező kommentje:
De ha te is kivánod, akkor is?
2009. júl. 6. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Hát igen, akkor is! Neked is lesz majd férjed. Neked hogy esne fordított helyzetben? ÉS te mégis ezt tennéd egy másik feleséggel? Az nem válasz, hogyha "nem velem, akkor megcsinálja mással" mert 1 - neked nem mással kell foglalkoznod, hanem a magad dolgával, hogy te ne legyéls zemét, 2 - épp ez a baj látod, ha mindenki azt mondaná h "nem", akkor nem tudna hová menni, és máris megdőlne ez a "ha nem velem, akkor mással" elmélete....

Meg vannak olyan dolgok is az életben tudod, hogy ETIKA, MORÁL, amik nem papolások, vagy szerény javaslatok, hanem az emberi viselkedés alapjai! Inkább ezeken gondolkozz el, ne azon hogy mennyire kívánod....

2009. júl. 6. 11:36
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
ha kívánom akkor is,de nem tudom,mert nem jártam soha így,mivel nem néztem nős pasikra...
2009. júl. 6. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Csak kívánod?Akkor nem!

Szereted?Akkor megtudnám Ő mit érez,csak szexet akar vagy mélyebb dolog van mögötte!Ha érzelmeken alapul akkor úgysem lehet ellene tenni!

2009. júl. 6. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Az sok mindentől függne! Ha normális a felesége, tuti nem viszonoznám, de ha egy elviselhetetlen hárpia, akkor nem csodálom, hogy menekül a pasi előle! Ha kisgyereke van, tuti, hogy nem! Akkor csak a szex kellene neki, mert a felesége a szülés óta nem ér rá vele is foglalkozni!
2009. júl. 6. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
IGEN!!!!!
2009. júl. 6. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi szeretné a feleségét és viszonylag jó lenne a házassága,nem kezdeményezne.De lehet hogy látszólag minden rendben van otthon csak kell neki vmi+,ezt nem kell megtudni a feleségének mert ha válni nem akar csak ahogy mondtam kell vmi + akokr miért szétbarmolni egy családot.Egy nős pasitől soha ne várj nem tudom én milyen mély érzelmeket!! Elsősorbam a jó szex miatt keresett valakit. Nem mondom hogy esetleg nem alakulhat ki vami több de ne éld bele magad,kérdezz egykét dolgot a családi életéről!Ha nem akar beszélni róla nem jelent túl jót.Akkor te is csak szexet várj ettől a dologtól!
2009. júl. 6. 16:18
 10/12 anonim válasza:
46%
hat en egy nos pasit szeretek..............deh ha kezdemenyezne es olyan helyt lennenk ahol csk ketten vagyunk es nem tudna meg senki akkor igen!...............de azert gondold meg!
2009. júl. 6. 16:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!