Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó a nagy szerszám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a nagy szerszám?

Figyelt kérdés

Lányok válaszát várom elsösorban!

Ismerek rengeteg csajt aki azt mondja hogy a nagy farok az kincs, nemtudom, nekem átlagos van, és legalább betudom rakni mindet, barátnöm is mindig mondja hogy ez igy tök jó, ha hosszabb lenne már nem lenne kellemes, de mondjuk egy 22-23 as brét benyomnak tövig azt birják a lányok? vagyis vlaaki mondja el miért jó az?

f/24

2009. júl. 5. 22:44
1 2
 11/11 angelafarago válasza:
lehet, hogy elalélsz az örömtől ahogy meglátod és nagyon izgató lesz megfogni, de ha behatolásra kerül a sor, iszonyú fájdalommal jár és szinte lehetetlen úgy elélvezni, már ha egyáltalán sikerül begyömöszölni. nekem volt szerencsém kipróbálni egy bődületes méretű szerszámmal, azt hittem elélvezek, ahogy megláttam, megszűnt körülöttem a világ, csak azt tudtam, hogy az ott most az enyém, és azt csinálok vele amit akarok. ha jól emlékszem vagy egy óráig csak hagyta, hogy játszak vele, furcsa volt, nem keményedett meg teljesen, olyan nyurmányszolni-való maradt :D, jó vastag volt, húsos, és nehéz. megkértem hogy himbálja előttem néha pedig odahajoltam, hogy az arcomnak csapódjon, harapdáltam, nyúztam, ráhúztam a karkötőimet, és úgy szoptam, minden őrültséget kipróbáltam vele, teljesen elvesztettem a fejem, megrészegültem, és vagy 2-3orgazmusom is volt közben, valami eszméletlen volt! aztán ahogy behatolásra került a sor elszállt a lila köd, megtapasztaltam, milyen mikor szét akarsz szakadni belülről szörnyen fájdalmas képtelenek voltunk folytatni, úgyhogy kielégítettem orálisan, nem kis örömömre :). úgyhogy az én véleményem az hogy minden nőnek ki kellene próbálni hogy egyszer kiélje magát, és aztán többé nem is izgatná a fantáziáját.
2011. jún. 4. 14:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!