Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a nagy szerszám?
Figyelt kérdés
Lányok válaszát várom elsösorban!
Ismerek rengeteg csajt aki azt mondja hogy a nagy farok az kincs, nemtudom, nekem átlagos van, és legalább betudom rakni mindet, barátnöm is mindig mondja hogy ez igy tök jó, ha hosszabb lenne már nem lenne kellemes, de mondjuk egy 22-23 as brét benyomnak tövig azt birják a lányok? vagyis vlaaki mondja el miért jó az?
f/24
2009. júl. 5. 22:44
1/11 anonim 

válasza:

Az nem jó.Jó...egy mazochistának.
23L
2/11 anonim 

válasza:

Én egy ilyen nagytól meg is ijednék.. Nem szeretnék ilyen nagy micsodájú fiúval szexelni :S A normál a legjobb,de ha választani kéne, akkor inkább legyen kicsi,mint nagy!
3/11 anonim 

válasza:

Szerintem azok szokták azt mondani, hogy a nagy a jó, aki még nem próbálta naggyal. Jó persze ez az én véleményem és én csak 16 éves vagyok, de engem marhára idegesít mior beszélgetek vkivel és szóba kerül vmi nagy (nem feltétlen arra gondolva) ás akkor egyből azt mondják: "a méret a lényeg" "mindegy csak nagy legyen". Szerintem ezt addig fogják mondani, mikor kellemetlen élményben lesz részük, szerintem
4/11 anonim 

válasza:

Abszolút nem jó a nagy!A lányok azt hiszik,h menő,ha azt mondják,h a nagyot szeretik meg stb,ez ilyen divat dolog vagy nem tudom.Az a baj,h a fiúk is elhiszik,h csak 20 centi körül lehet labdába rúgni,de én pl nem arra vágyom,h a gyomromat böködjék meg hasonló.Fiúnak sem jó,h figyelni kell rá,h meddig nem fáj és minden egyes lökést ki kell mérni.A normál szerszámmal is ha nagyon odateszi magát az illető,akkor már nem a legkellemesebb.Különben is a hüvely első harmada az érzékenyebb,nemtudom ki az aki a méhnyakánál élvez...Nagyszájú tinilányok agyszüleménye.
5/11 anonim 

válasza:

Nagy olyan mintha a torkunkon jönne ki . Na az jó érzés?
6/11 anonim 

válasza:

mire jó? eldicsekedni vele a haveroknak. aztán a tulajdonosa sosem tudja meg, milyen az, amikor élvezetet okoz azzal, hogy tövig benyomja. mert egy nagyot vagy nem is lehet, vagy iszonyú fájdalmas és kellemetlen.
7/11 anonim 

válasza:

én pasi vagyok. nekem azt mondták a lányok, hogy legfeljebb mefogni jó egy nagy szerszámot.... behatolásnál komoly problémát jelenthet.
8/11 A kérdező kommentje:
Nah kb, ezt szerettem volna hallani! Akkor éljenek az átlagosak, és a kicsit, azzal lehet igazán élvezetet okozni :P
2009. júl. 6. 07:36
9/11 anonim 

válasza:

arra hogy kitömd a pinát,nem pedig jól megdugd..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!