Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 5,5 hónapos terhes vagyok, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5,5 hónapos terhes vagyok, és nagyon kívánom a szexet. A férjem viszont nem akar közeledni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Amíg nem látszott a pocim, addig minden rendben volt, de 2 hónapja nem igen akar hozzám nyúlni :( Pedig éppen csak annyi súlyfelesleg van rajtam, amennyi a baba, a pocakom domborodik csak. Odáig fajult el a dolog, hogy már egyáltalán nem tartom kívánatosnak magam a pocakom miatt :( Pedig attraktív és viszonylag csinosnak nézek ki :(

Nagyon kívánom a szexet, és már oda jutottam, hogy zuhanyzáskor önkielégítek.

Mi lehet a baj? Hogy tudnám rávenni őt a szeretkezésre így?

21/N

2009. júl. 5. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy csak a babára akar vigyázni.
2009. júl. 5. 16:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Erről már beszéltünk, és a doki szerint is lehet... :( Nem hiszem, hogy ez zavarná:(
2009. júl. 5. 16:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz tanácsot adni ismeretlenül.

De ezt meg kell beszélni.

Viszont előtte készülj fel.

Ismerd meg a megfelelő pozitúrákat, akár ki is nyomtathatod őket.

Mikor leülsz vele beszélni mond el, hogy már téged is zavar a dolog és, hogy félsz, hogy nem tetszel neki.

Szinte tuti, hogy megérti.

Mond el, hogy te nagyon kívánod őt.

Persze lehet, hogy ezután sem megy neki.

Akkor viszont nem tudsz sokat tenni.

Hát.

Sok sikert.

2009. júl. 5. 16:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a férjedet, hogy esetleg nem kíván így Téged? Rávenni nem tudod a szeretkezésre, ha nem kíván, akkor ugysem működne. Nem valószinü, hogy a babát óvná, és különben is lehet olyan poziciót felvenni, hogy ne nyomja a pocakodat. Előfordul, hogy a terhesség alatt megváltozott női test látványa nem vonzza a férfit. Attól még nagyon szerethet Téged és biztos szeret is. Nyugtasd meg, hogy a babának nem árt az együttléttel, ha nem tudjátok megbeszélni, akkor kérjétek szakember segítségét.
2009. júl. 5. 16:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Elég rossz a helyzet :( Mindenképpen próbálok vele beszélni. Remélem, menni fog :(
2009. júl. 5. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ne eroltesd a dolgot nagyon veszelyes lehet ebben az allapotban szeretkezni.De jo tanacs maskent is ki lehet az ember elegiteni nem csak akkor ha bedobja a lompost.Lehet,hogy csak vigyazni akar mindkettotokre.
2009. júl. 5. 17:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi is szexelünk,még most is,pedig már 35 hetes vagyok.

Nem tud ártani a babának,ha vigyáz,és nem durvul...sőt!

Ami jó a mamának,az jó a babának is.Ha kívánod,attól nem szabad megfosztani téged.Én ki se bírtam volna.

2009. júl. 5. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Az pedig nem igaz,hogy veszélyes ilyenkor szeretkezni.Ha az orvos mindent rendben talál,még ajánlják is.Miért ne lehetne?Nem kell vele leállni.
2009. júl. 5. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
én férjem se nézet rám sírtam éjszakákat pedig mondtam neki hogy legalább ölelgethetnél, v. simogass. De semmi .
2009. júl. 5. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Terhesség elött azért aktív volt? mert az ennyém lusta , pedig én is csinos vagyok. Inkább megharakszik így tovább kell melözni -e!
2009. júl. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!