Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fényképeztétek vagy vettétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fényképeztétek vagy vettétek már magatokat videóra szex közben?

Figyelt kérdés
Vissza is néztétek a filmet? Milyen érzés volt? Esetleg fel is töltöttétek az internetre?
2009. júl. 5. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem is szeretném. Így kicsit sem lenne romantikus. A legjobb rá emlékezni és adott alkalommal visszaidézni.
2009. júl. 5. 08:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érezni jobb, mint nézni. Meg hát véletlenül más is megtalálhatja akarva, akaratlanul.
2009. júl. 5. 08:56
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen, és eléggé fura volt,de élveztük ;)
2009. júl. 5. 09:04
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

már sokszor,de feltenni sehova

visszanézni én csak a képeket szoktam,videot csak nagyritkán,párom sztem videot is végignézte már párszor...főleg mert legtöbbször ő videoz...

és nem tartok attol,h visszaélne a videokkal

22/L

2009. júl. 5. 10:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
mi nem vettük fel, de 4en végignézték...azt hittük alszanak és amikor végeztünk kiderült, hogy mégsem... hááát mit mondjak... nagyon gáz volt
2009. júl. 5. 10:02
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
mi fotóztunk. visszanéztük, de kitöröltük, mert egyikünk gépén és mobilján sem lettek volna biztonságban az anyagok. az övében a lakótársai turkálnak néha, az enyémben meg anyám:D de igazából furcsa érzés, de a fotó az talán más, mint a film.
2009. júl. 5. 10:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kutyapózban csináltuk, én meg felvettem videóra, nagyon izgi volt, utána persze le is töröltük!
2009. júl. 5. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Filmezni nem szoktunk, de fotók vannak. Az én gépemen, rejtett mappában, jó mélyre eldugva. Meg neki a telefonján vannak rólam félmeztelen, meztelen képek... Igaz figyelni kell, hogy nehogy vmi ismerős kezébe akadjon, de nem tartok ettől.
2009. júl. 5. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Mi filmeztünk...tök jó volt visszanézni

Netre nem raknám fel...minek?

2009. júl. 5. 10:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is sokszor videóra vettük, de miután visszanéztük mindig letöröltük.
2009. júl. 5. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!