Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha nem mindig maximum a merevedésem? Néha előfordul hogy változik a mérete.
Figyelt kérdés
Néha mikor fáradt vagyok vagy nincs kedvem esetleg sok maszturbáció utáni órákban nem annyira kemény.Olyan mondjuk sosincs hogy ne álna fel csak nem olyan kemény és nem olyan hosszan tartó a merevedés ? 17/f Ebben a korban állandóan keménynek kéne lenie ?2009. júl. 4. 23:33
1/4 anonim válasza:
teljesen normális amiit leírtál. 12 zsebhoki után még jó hogy nem meredezik az ég felé :)
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem 12 de napi 5-6 megvan .Normális ? Az is normális mikor abarátnömel voltam akkor 2-3 napig teljesen kielégültem és nemis vágytam sexre ?
2009. júl. 4. 23:38
3/4 anonim válasza:
persze hogy normális, 2-3/napi szeretkezés után egy kicsit nem is árt pihenni, meg hamar ki is éghettek egymás felé ha állandóan szexeltek, Kis mértékletesség csodákat tesz.
és a nem 100%-os merevedés ugyanígy normális ezekben az esetkeben is :)
4/4 anonim válasza:
"meg hamar ki is éghettek egymás felé ha állandóan szexeltek, Kis mértékletesség csodákat tesz"
Ez óriási, hamubasült f*szság.
Amit tapasztalsz az normális, nem csak az önkielégítések számától függ a dolog (sőt, nekem a második merevedésem kifejezetten merevebb), hanem a tested víztartalmától, vérnyomásától, stressztől, lelki körülményektől, ezer mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!