Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kell aggódnom? Így lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell aggódnom? Így lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma a barátom, miután elélvezett,és miközben kivette, elfelejtette lefogni a gumit, és kifolyt az ondó.Maradt a gumiban is, és folyt az ágyra is...vajon belém is mehetett? Mekkora az esély rá, h így terhes leszek? A barátom mondta, h nyugi, szinte semmi esélye, de azért mégis..:S:S Nem kis tini vagyok...
2009. júl. 4. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem került a hüvelyedbe, nem lehetsz.
2009. júl. 4. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
ha a hüvelyed külsejére ment akkor tényleg kicsi az esélye,de ha bejjeb is ment akkor sajnos kell aggódnod...már akkor lecsúszott amikor csak elkezte kihúzni?
2009. júl. 4. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem nagyon kevés esélye van, hogy így teherbe ess, mert nem közvetlenül Beléd ment a sperma. Még ha ultra-hiper-szuper termékeny is vagy, akkor is 0,00001% az esély szerintem!

2009. júl. 4. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Beszedhetsz egy olyan tablettát ami sűrgős esetekben ajánlatos. Van 24 órás, 48 órás és 72 órás. De gondolom erről tudsz, ha tapasztaltabb vagy.

A terhességi teszt úgy emlékszem, csak egy hosszabb idő után mutatja ki az eredményt. Esetleg beszélj egy nőgyógyásszal.

2009. júl. 4. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Oh... hozzáteszem, hogy az általam emlíett tabletta megöli a már benned levő magzatot(ha van).
2009. júl. 4. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Én már csak azt éreztem h folyik vmi meleg, és megijedtem, akkor vettem észre h ott maradt a hüvelyemben a gumi, és úgy vettem ki...

Köszi az eddigieknek:)

2009. júl. 4. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

21:36os vagyok.

Nem ertem mi a francert lettem lepontozva.

A helyzetnek megfelelo tanacsot adtam.

Nem azt irtam, hogy az ilyenfele tablettat rendszeres fogamzasgatlokent kell hasznalni (mert art), hanem azt hogy surgossegi esetben ajanlatos.

Ha meg erezted, hogy folyik benned, akkor nagyon valoszinu , hogy szukseged lenne egy ilyen tablettara.

Menj orvoshoz, ha meg akarod talalni a lelki nyugalmad.

2009. júl. 5. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!