Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 éve próbálkozunk és még...

1 éve próbálkozunk és még semmi. Már aggódnom kéne azon hogy lehetek-e tehes?

Figyelt kérdés
orvosnál voltam és semmi bajom. peteérésem is van. de akkor miért nem jön össze? ti hány éve próbálkoztok?
2008. márc. 3. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet hogy a párodnak is el kellene mennie, lehet, hogy vele van valami. Ha nem jön össze nem csk veled lehet baj, hanem vele is.
2008. márc. 3. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
andrológiára kellene menni a pároddal
2008. márc. 3. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire próbáltál görbét vezetni, lh-zni, nyálkát figyelni stb....
2008. márc. 3. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is hasonló cipőben járunk mint te. 1 éve próbálkozunk mi is. Nálam a doki szerint minden ok! Doki még annyit mondott, hogy ha tavsszal sem jön össze akkor menjek vissza hozzá és akkor engem is páromat is elküldi egyéb kivizsgálásokra.

Szerintem nálam csak "görcsösen akarom" szindróma van semmi más. Jó lenne ha nemcsak ezen járna az eszem, de ez nehéz mert mindenhol kismamát látok+itt a jó idő és babkocsis fiatal anyukákat látni mindenhol....

2008. márc. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.