Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden pasi elvárja a barátnőj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi elvárja a barátnőjétől, hogy a szájával is kényeztesse?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 20:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ahogy Woody Allen mondta, "Nincsen semmi mocskos a szexben, kivéve, ha jól csinálják!"

Szóval, az elvárás nem jó szó, de a szex számomra nem csak az aktus, hanem az is, hogy kölcsönösen minden módon izgatjuk egymást. És mivel már voltak olyan partnereim akik nyitottak és kísérletező kedvűek voltak, ezért én azt mondom, hogy jobb szó híján, elvárom, mert a "sima reszelés" meg egy kis kézimunka még messze nem a "jól csinálás". Adni is szeretem és kapni is.

Sokkal teljesebb és kielégítőbb szexuális életet eredményez, ha nem tabusítunk a kapcsolatunkban dolgokat, amik örömet szerezhetnek mind nekünk, mind a partnerünknek.

Mivel nem vagyunk egyformák, ezért elfogadom, hogy van aki idegenkedik vagy undorodik tőle vagy megalázónak tartja, de csak elfogadni tudom, nem megérteni, mert én nem tartom annak.

Ezért, ha ilyen partnerrel hoz össze a sors, akkor nem erőltetem, egyszerűen továbblépek és kívánom neki, hogy találjon magának valakit, aki hasonló tabu és toleranciaküszöbbel rendelkezik. De erőltetni nem fogom, mert - rossz szóviccel élve - az nem túl jó szájízt hagy maga után és mivel muszájból teszi és nem örömmel, az olyan is lesz...

2009. júl. 5. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!