Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi elvárja a barátnőjétől, hogy a szájával is kényeztesse?
A barátnőm nekem 8 hónap alatt mindössze 5x csinálta, és mindegyik jó volt!
Szerintem nem magával az aktussal van a nők többségének problémája! Azzal, hogy a pasi nagyon sokszor elvárná, akár heti 1-2x is.
nem. én barátom sosem várta el. de már szoktam neki csinálni, bár nem túl gyakran, csak néha amikor olyan kedvem van. azt én sem engedtem még soha hogy ő csinálja nekem. nem igazán tudom miért, de úgy érzem hogy nem szeretném (még). igazából csak egyszer próbálta de amikor észrevettem mire készül mondtam neki hogy nem szeretném. azt mondta semmi baj és ennyiben maradt. aztán egyszer csak valami csodával határos módon azt gondoltam, mégis kipróbálnám milyen az orális szex, szóval én kielégítettem őt. bár még sosem hozta szóba előtte, de akkor láttam hogy nagyon jól esett neki, amúgy sem volt rossz, de ettől még jobb volt hogy láttam hogy milyen örömet okoz neki. aztán ez után volt amikor másodszor is próbálkozott hogy ő kielégítsen engem, de én megint mondtam hogy nem akarom és azóta nem került többször szóba. nem tudom, talán majd egyszer én is vágyni fogok rá hogy nekem csinálja, akkor majd szólok neki, végülis ő már elégszer próbálkozott XD
igazából nem hiszem hogy valaha is szóba hozta volna a dolgot ha én magamtól nem akartam volna csinálni. nem várta el egyáltalán. de én azért szeretek néha így is örömet szerezni neki. ez csak olyan extra.
19/L
Nem mindenki várja el. Főleg ha megkapja máshol. :)
Viccet félretéve, egyáltalán nem várja el mindenki.
Csak akkor csináld ha te is akarod.
Én is fiú vagyok és soha sem vártam el.
Egy ilyenért simán lehet szakítani.
Egy normális fickó ezt meg tudja érteni.
Sok sikert.
nem várja el,de attol még van...2 éve vagyunk együtt,és két kezemen még mindig megszámolhato az olyan szeretkezések száma,ahol nem volt legalább pár perc orális szex...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!