Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenkinek olyan szagú?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek olyan szagú?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom,aki jobban mondva csak szex miatt volt.Nem voltam belé szerelmes,ő sem belém.Nagyon jó volt az ágyban,jól nyalt,de azt az egyet nem szerettem,ha az anál nyilasomat is nyalogatta.Nagyon hülyén éreztem magam.Mivel hiába zuhanyzok napi 2x,akkor is van enyje szaga.És kellemetlen volt.Mindenkié olyan szagú?
2009. júl. 4. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ha ilyen rosszul érint, vannak intim részekre is tusfürdők. A zuhany alatt egy kicsit benyúlhatsz és bentebb és megtisztíthatod.
2009. júl. 4. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én is eleinte idegenkedtem ilyentől, ezek miatt. De rájöttem, hogy valószínüleg páromat nem zavarja, talán nem is nagyon érzi, ha csinálja, és szereti:) Így inkább arra koncentrálok, hogy élvezzem.
2009. júl. 4. 19:18
 3/5 anonim válasza:
en fiu vagyok es szerintem sem zavarja ha csinaja engem sem zavarna
2009. júl. 4. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Öhhh. Hát érdekes. Engem egyáltalán nem zavar az ilyesmi. Sőt ez is egyfajta "szeretetkifejezés" nála, mert hát ez is azt jelenti, hogy nem irtózik semmidtől. Én nem tudom minek milyen szaga van, még nem szagolgattam a seggem, de ha nem előtte voltál nagyvécén akkor meg miért aggódsz? :D Szerintem ezt nem kell ilyen nagy dobra verni. De ha tényleg annyira zavar akkor szólj neki, vagy kérdezd meg tőle, hogy őt nem zavarja e az ilyesmi.

Sok sikert! ;)

2009. júl. 4. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer megengedtem,de totál elment a kedvem ez miatt...ö azóta próbálkozott már többször is,de nem engedem neki. Szóval ezek szerint öt nem zavarja,de engem annál inkább.
2009. júl. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!