Mindenkinek opálos fehér színű, krémes állagú és savanykás szagú a hüvelyváladéka alap esetben? Vagy velem van baj?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 20:48
1/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen, doki szerint semmi bajom szal valszeg normális. Ne aggódj. Majdnem minden nőnek más
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
Csak azért kérdeztem, mert nekem se mondta sose, hogy valami bajom lenne. De szex közben szokott fájni ott a méhemnél, és félek, hogy méhszájseb lesz...:(
2009. aug. 5. 20:58
3/8 anonim válasza:
nekemis ilyen, és nekemsem mondták még h bármi bajom lenne.
nemlehet h azért fáj ott a méhednél, mert a párod pénisze kicsit nagyobbacska?
4/8 A kérdező kommentje:
Hát a párom pénisze nagyon nagyobbacska, de imádom a páromat, imádom vele a szexet, csak néha fáj és akkor szólok is, hogy finomabban. Csak azért néha jól esne vadulni, de akkor mindig fáj.
Akkor másnak is ilyen a cucc...de nekem általában a bugyimon is foltot hagy:S
2009. aug. 7. 20:28
5/8 anonim válasza:
Ez a fajta folyás természetes! Minden nőnek van folyása. Kinek több, kinek kevesebb..vagy másabb állagú, szagú. Szóval a kérdésedre válaszolva nincs veled semmi baj :) Egyébként a bugyidat egyszerűen meg tudod védeni tisztasági betéttel már rengeteg fajta kapható...árban, méretben, formában, illatban, és színben is!
6/8 anonim válasza:
A váladék normális, de szagtalannak kéne lennie. Amint a fehértől eltérő színe, vagy szaga van, valami bajra utal. Vizsgáltasd ki magad, és szólj, hogy néha fáj a szex, megnézik, nehogy valami seb , fertőzés legyen.
7/8 anonim válasza:
Alapállapotban nekem is ilyen, és vizsgálatokkor soha nem szólt a doki, hogy ezzel baj lenne. Amikor fertőzéssel kezelt, változott az állaga, akkor éstre is vette, hogy valami nem stimmel. Szóval úgy gondolom ez normális, általában nekem is enyhén savanykás szagú.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!:)
2009. aug. 9. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!