Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindenkinek opálos fehér...

Mindenkinek opálos fehér színű, krémes állagú és savanykás szagú a hüvelyváladéka alap esetben? Vagy velem van baj?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is ilyen, doki szerint semmi bajom szal valszeg normális. Ne aggódj. Majdnem minden nőnek más
2009. aug. 5. 20:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!

Csak azért kérdeztem, mert nekem se mondta sose, hogy valami bajom lenne. De szex közben szokott fájni ott a méhemnél, és félek, hogy méhszájseb lesz...:(

2009. aug. 5. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nekemis ilyen, és nekemsem mondták még h bármi bajom lenne.

nemlehet h azért fáj ott a méhednél, mert a párod pénisze kicsit nagyobbacska?

2009. aug. 7. 14:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát a párom pénisze nagyon nagyobbacska, de imádom a páromat, imádom vele a szexet, csak néha fáj és akkor szólok is, hogy finomabban. Csak azért néha jól esne vadulni, de akkor mindig fáj.

Akkor másnak is ilyen a cucc...de nekem általában a bugyimon is foltot hagy:S

2009. aug. 7. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a fajta folyás természetes! Minden nőnek van folyása. Kinek több, kinek kevesebb..vagy másabb állagú, szagú. Szóval a kérdésedre válaszolva nincs veled semmi baj :) Egyébként a bugyidat egyszerűen meg tudod védeni tisztasági betéttel már rengeteg fajta kapható...árban, méretben, formában, illatban, és színben is!
2009. aug. 7. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
A váladék normális, de szagtalannak kéne lennie. Amint a fehértől eltérő színe, vagy szaga van, valami bajra utal. Vizsgáltasd ki magad, és szólj, hogy néha fáj a szex, megnézik, nehogy valami seb , fertőzés legyen.
2009. aug. 8. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Alapállapotban nekem is ilyen, és vizsgálatokkor soha nem szólt a doki, hogy ezzel baj lenne. Amikor fertőzéssel kezelt, változott az állaga, akkor éstre is vette, hogy valami nem stimmel. Szóval úgy gondolom ez normális, általában nekem is enyhén savanykás szagú.
2009. aug. 8. 21:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!:)
2009. aug. 9. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!