Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximálisan elégedett vagy a szexuális életeddel?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mi az ami miatt nem vagy kielégült, vagy amire vágysz! Akinek teljesen jó minden, az is írja le hogy miért! :)2009. júl. 3. 23:58
11/13 anonim 

válasza:

Látom itt mindenkinek tök jó, nekem viszont annyira nem:(. Nincs meg az az elsöprő érzés, nem is volt meg soha, pedig 2 és fél éve élek párkapcsolatban. Szeretem őt, de nem olyan jó úgy vele, orgazmusom sem volt még soha szex közben, mindig csak orálnál.
12/13 anonim 

válasza:

Elégedett vagyok.:) Mindent megad, figyel rám és nagyon jó vele!
18/L
13/13 anonim 

válasza:

Nem voltam még olyan kapcsolatban amely megadta volna azt amit szerettem volna.Hogy miért volt ez?Csakis azért,mert mert amint túl közel kerültem valakihez megilyedtem és elfutottam.MOst az érzelmi dolgokról beszélek,mert tudjuk,hogy a szextől még nem kötődik az ember a másikhoz.Vágyom arra,hogy azzal éljek szexuális életet aki érzelmileg is közel áll hozzám.Csahogy ettől félek ,félek attól,hogy érzelmileg kötődjek valakihez,mert,ha kiderül,hogy egy abnormális fing lesz öregkorában mint a faterom?Amúgy inkább vágyom arra,hogy elvigyen a kedvenc sztárom egy kis utazásra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!