Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maximálisan elégedett vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximálisan elégedett vagy a szexuális életeddel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mi az ami miatt nem vagy kielégült, vagy amire vágysz! Akinek teljesen jó minden, az is írja le hogy miért! :)
2009. júl. 3. 23:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy kicsit sem, mivel fél éve nem létezik ilyenem :D
2009. júl. 4. 00:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kb fél éve vagyunk együtt a barátommal és hát mit írjak... nagyon jó vele :D

L/18

2009. júl. 4. 00:04
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
kb egy éve élek nemi életet, a barátommal, másfél éve vagyunk együtt. és fél éve már tökéletesnek érzem. azóta tudom elérni az orgazmust, azóta nem okoz már fájdalmat, illetve azóta tudtam teljesen feloldódni.
2009. júl. 4. 00:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert nincs szexuális életem. 19/F
2009. júl. 4. 00:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
elégedett vagyok, 3 éve. nemtudom elmondani h miért jó, egyszerűen jó, minden úgy történik ahogyan én nagyon élvezem, és ráadásul anélkül h én irányítanám a páromat. sztem ezaz összhang. és elmondása szerint neki is ugyanolyan jó, anélkül h irányítana, egyszóval megy minden magától, és jól :D
2009. júl. 4. 00:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én elégedett vagyok a szexuális életemmel.Nincs barátom de az eggyik volt barátommal még mindig lefekszem csak már nem vagyunk eggyüt.És valahogy olyan pasikkal hoz össze a sors akikkel mindig jó a szex.Csak azt bánom hogy elitélnek azért mert igy élek,pedig csak élvezem az életet.

krisztah

2009. júl. 4. 00:41
 7/13 anonim ***** válasza:

00:41! Én nem itéllek el, én is így élek, ha éppen van rá alkalmam, és képzeld el, még soha nem jártam senkivel :) Ne aggódj, csak irigykednek, ne vedd a szivedre! Egyáltalán nem elítélendo dolog, emberi tulajdonság.

Elso voltam!

2009. júl. 4. 00:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem negyedik éve nincs ilyenem, de egyelőre elégedett vagyok ezzel.
2009. júl. 4. 00:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
5 éve élek a párommal, ő az első férfi az életemben (utolsó is) és maximálisan elégedett vagyok. mind a mennyiséggel, mind a minőséggel. orgazmusom minden egyes alkalommal van, szóval tényleg nem panaszkodhatom.. :)) 24/L
2009. júl. 4. 07:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

a mennyisegen kene picit javitani de sajnos nem nagyon lehet a kulso tenyezok miatt.

a minoseggel nincs baj,. neha csodas, neha siman jo. a baratom neha tul ideges, kozben hulyesegeken jar az agya, nem hangolodunk ossze elegge... inkabb ez okoz problemat. de sokat fejlodtunk az utobbi 1 evben az is biztos. ugyh ugy nagyjabol meg vagyok elegedve.

2009. júl. 4. 09:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!