Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a duci lányokkal való szexről? Nem tudom, hogyha a barátnőmet (98 kg) levetkőztetem, mire számítsak. Írjatok nekem tapasztalatokat, kérlek.

Mennyivel gusztusosabb egy dohányzó vagy utcán köpködő pasas?
elárulom,hogy nekem eddigi 39 évemben mindig sikerült pasast találnom több,mont 100 kilósan is.

"A totális nemtörődömségnek, tunyaságnak-lustaságnak, igénytelenségnek, lelki gyengeségnek a jele" hát te beteg vagy.. és akinek ilyen betegsége van? pl. hormonzavartól, pajzsmirigy alulműködéstől, vagy akármitől, az rögtön vesse az intercity elé magát mert neked nem tetszik? ennyi erővel a vékonyság az anorexia, önkínzás (ugye nem eszek nehogy két grammal több legyek) jele.. és lám! mégse.. rengeteg olyan lányt ismerek, aki állandóan eszik, de egy dekát nem bír hízni.. rajtam is van felesleg, betegség miatt, rendszeresen sportolok és alig eszem.. tehát se lusta, se igénytelen nem vagyok és törődöm magammal..elég sokat. persze van aki állandóan eszik és nem bírja visszatartani, de nem kéne általánosítani..
kedves kérdező: ruhán keresztül is látod mennyire duci.. mitől félsz? hiszen együtt vagytok.. szereted őt.. ha megijedsz a testétől egy életre elrettentheted mindentől.. nem írtad milyen magas, pedig ez sokat számít. ha zavar, először csináljátok sötétben, így ő sem fog annyira izgulni..
azt hallottam a tvben a kövér nők jobbak az orálban, mert hát többet esznek mindig kell a szájukban legyen valami.. hát ebből nem tudom mi igaz:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!