Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a duci lányokkal való szexről? Nem tudom, hogyha a barátnőmet (98 kg) levetkőztetem, mire számítsak. Írjatok nekem tapasztalatokat, kérlek.

Ha vele jársz akkor valószínű olyannak tetszik amilyen.Miért teszel fel ilyen kérdést?Tán félsz,hogy hangosan gondolkodnál?"Hű anyukám igazi dömper vagy..."
Ha igazán szeretnéd nem tennél fel ilyen idi@ta kérdést!

Namármost! Nyilván, nem véletlen, hogy ő a barátnőd - ez is, mint minden, ízlés kérdése! Tehát, ha te direkt őt választottad, akkor szerintem tudod, mire vállalkozol :)
Most konkrétan nem tudjuk, hogy "milyen" duci is ő! Mert van többféle alkat, pl, egy körte, vagy homokóra, úgy néz ki, mint a neve is mutatja: fentről lefelé, homokóra szerűen szélesedik. ÉS hatalmas fenék, kerek segg, esetleg brutális cicik, és ezek teszik ki a súly nagy részét.
Szóval sokfélék ők. De amire mindenképpen számíts: nagy mellek, nagy fenék, nagy szeméremdomb (ez igazi domb, nem lapos, mint a sovány csajoké), van mit fogni, mibe kapaszkodni, innentől meg egyénfüggű a szex közben nyújtott vislekedés.
Készülj arra, hacsak nem nagyon edzett, természetesen nem annyira mozgékony, mint egy fele ekkora csaj!

nem mozgékonyak:mit hiszel hogy egy 40 kilós nő közben súlyzózik meg fekvenyom és maratont fut? voltál te már duci nővel? válaszadónak.
Szerintem sokkal érzékenyebbek és odaadóbbak az ágyban és nem csak fekszenek alattad mint egy bot- ( nem a 40 kilós nőkre értem ).

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!