Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a duci lányokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a duci lányokkal való szexről? Nem tudom, hogyha a barátnőmet (98 kg) levetkőztetem, mire számítsak. Írjatok nekem tapasztalatokat, kérlek.

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Ha vele jársz akkor valószínű olyannak tetszik amilyen.Miért teszel fel ilyen kérdést?Tán félsz,hogy hangosan gondolkodnál?"Hű anyukám igazi dömper vagy..."

Ha igazán szeretnéd nem tennél fel ilyen idi@ta kérdést!

2009. júl. 3. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
ha igazán szereted elfogadod és úgy látod szépnek a legszebbnek számodra ahogy van...amúgy a duciság nőies, régebben (középkorxD)de még a 70 es években is a nők nem igazán foglalkoztak a sólyukkal, sőt az volt a tivat hogy ha egy nőn van mit fogni, ez manapság is kezd divatba jönni, Bódi Szilvi azért is hízott meg nah de mind1 szóval szeresd és ha lesznek olyan dolgok is ami neked nem igazán tetszik pici hájacskák ilyesmi de szereted őt ne mondd neki hanem biztasd ne hagyd hogy zavarba érezze magát sőt ha te soványabb vagy lehet hogy így is picikét szégyenlős...
2009. júl. 3. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Namármost! Nyilván, nem véletlen, hogy ő a barátnőd - ez is, mint minden, ízlés kérdése! Tehát, ha te direkt őt választottad, akkor szerintem tudod, mire vállalkozol :)

Most konkrétan nem tudjuk, hogy "milyen" duci is ő! Mert van többféle alkat, pl, egy körte, vagy homokóra, úgy néz ki, mint a neve is mutatja: fentről lefelé, homokóra szerűen szélesedik. ÉS hatalmas fenék, kerek segg, esetleg brutális cicik, és ezek teszik ki a súly nagy részét.

Szóval sokfélék ők. De amire mindenképpen számíts: nagy mellek, nagy fenék, nagy szeméremdomb (ez igazi domb, nem lapos, mint a sovány csajoké), van mit fogni, mibe kapaszkodni, innentől meg egyénfüggű a szex közben nyújtott vislekedés.

Készülj arra, hacsak nem nagyon edzett, természetesen nem annyira mozgékony, mint egy fele ekkora csaj!

2009. júl. 3. 21:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

nem mozgékonyak:mit hiszel hogy egy 40 kilós nő közben súlyzózik meg fekvenyom és maratont fut? voltál te már duci nővel? válaszadónak.

Szerintem sokkal érzékenyebbek és odaadóbbak az ágyban és nem csak fekszenek alattad mint egy bot- ( nem a 40 kilós nőkre értem ).

2009. júl. 3. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
én konkrétan több mint 100 kg vagyok,a párom kevesebb,mégsincs soha gond,megoldjuk.
2009. júl. 3. 22:10
 6/13 anonim válasza:
12%
hát hallod... én nemmernem... de azer legyen kéznél a telefon hátha a mentöket kéne hivni......XD
2009. júl. 3. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
azelőttem szóló valószínüleg egy 15éves 40 kilós kis köcsög. bocs a kifejezésért és hogy itt de ha ekkora tapló akkor inkább ne írjon semmit
2009. júl. 4. 00:24
 8/13 anonim ***** válasza:
12%
NEkem nem lenne rá gusztusom,már ne haragudjatok,de ez undorító,lehet lepontozni.Egy csaj legyen csinos,adjon magára,ne egy hájgép,legyen szép nagy cici,formás fenék,szolis izmos teste
2009. júl. 4. 08:46
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
utolsóhoz: ha egy nő kövér az szexi, erotikus. ha egy férfi, akkor hájas disznó. ez van! :D
2009. júl. 4. 09:33
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó igen ha egy férfi dagadt akkor disznó,egy férfi legyen izmos,egy nő legyen izmos karcsú,mert ha egy nő dagadt az nálam kizáró ok
2009. júl. 4. 11:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!