Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok azokról a lányokról akik szájjal elégítenek ki titeket. Tudom hülye kérdés, mert nektek az jó, de nem gondoltok azokról a lányokról valamit, hogy "ez csak olyan", attól még értékesnek látjátok őket?

hát ha nincs semmi közöttünk és konkrétan csak lesz*p akkor az egy r*banc:D ennyi:D
THIS IS PURUTTYAAA!!

hy!
Mint a korábbi válaszokban olvasható minden megtörténhet, de én is a lépésenkénti haladás híve vagyok... Én lehet furcsán néztem volna a barátnőmre ha első héten letépi rólam a gatyámat...de persze ez azóta megváltozott :D
Érzi az ember, hogy mikor mennyit "enged meg" a másik.
Azért szerintem a tálalás is fontos eleme a "dolognak", mert nem ugyan az, hogy egy buliban lepippantasz egy csávót, vagy azt mondod neki, h este meglepetésben lesz része és te erotikusan 'eltávolítod' a nadrágját majd kezelésbe veszed a kezedbe eső dolgokat :D
Sztem nem ugyanaz.
20/F
Persze, ezzel egyet értek, és amint írtam, kapcsolatban vagyok és ezt csakis a párpmmal teszem és tenném meg.Köszi a válaszokat, okosodtam egy adagot:)
Puszi

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!