Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit gondoltok azokról a lányokról akik szájjal elégítenek ki titeket. Tudom hülye kérdés, mert nektek az jó, de nem gondoltok azokról a lányokról valamit, hogy "ez csak olyan", attól még értékesnek látjátok őket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Én néha még meg is kérem barátnőmet hogy fejeze be a szájával! Az ilyen lányok ritkák!
2009. aug. 18. 21:13
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
A szifilisz ellen az óvszer se véd...
2009. aug. 18. 21:22
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
És képzeld el, mostanában a nők már élvezhetik is a szexet! Hát fujj! A középkorban még volt erkölcs, amelyik nőnek nem fájt, annak kivágták a csiklóját!
2009. aug. 18. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

hát ha nincs semmi közöttünk és konkrétan csak lesz*p akkor az egy r*banc:D ennyi:D

THIS IS PURUTTYAAA!!

2009. aug. 18. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

hy!

Mint a korábbi válaszokban olvasható minden megtörténhet, de én is a lépésenkénti haladás híve vagyok... Én lehet furcsán néztem volna a barátnőmre ha első héten letépi rólam a gatyámat...de persze ez azóta megváltozott :D

Érzi az ember, hogy mikor mennyit "enged meg" a másik.

Azért szerintem a tálalás is fontos eleme a "dolognak", mert nem ugyan az, hogy egy buliban lepippantasz egy csávót, vagy azt mondod neki, h este meglepetésben lesz része és te erotikusan 'eltávolítod' a nadrágját majd kezelésbe veszed a kezedbe eső dolgokat :D

Sztem nem ugyanaz.

20/F

2009. aug. 19. 01:52
 16/17 A kérdező kommentje:

Persze, ezzel egyet értek, és amint írtam, kapcsolatban vagyok és ezt csakis a párpmmal teszem és tenném meg.Köszi a válaszokat, okosodtam egy adagot:)

Puszi

2009. aug. 19. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én párom előző barátnői nem csinálták, nem voltak hajlandóak..., engem feleségül vett, már babánk is van és még mindig csinálom :)
2009. aug. 19. 22:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!