Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit gondoltok azokról a lányokról akik szájjal elégítenek ki titeket. Tudom hülye kérdés, mert nektek az jó, de nem gondoltok azokról a lányokról valamit, hogy "ez csak olyan", attól még értékesnek látjátok őket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 20:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Jaj dehogy. Minden értelmes heteroszexuális férfi nevében mondom, hogy nem gondolunk róluk emiatt semmi rosszat.

Persze ismerek nem egy tucat olyan nőt aki partiról partira faszról faszra jár. Nos, igen, ő k.rva. Engem különösebben nem zavarna, de nekem nem kéne.

A lényeg, hogy az orális szex az én szememben egyátalán nem degradál le semmiképp sem egy nőt, az viszont, aki viszolyog tőle lelkileg vagy agyilag sérült.

2009. júl. 3. 20:38
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Hát tudod őszintén szólva, azok után, amiket hallok, hogy milyen sokan nem csinálják a párjuknak, én kifejezetten megbecsülöm és hálás vagyok érte, amikor megkapom :)
2009. júl. 3. 20:42
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom itt nem egy kapcsolatról beszélsz, hanem mondjuk egy alkalmi kapcsolatra gondolhatsz, ha erre akkor egy gyors cumi nem sokat jelent a pasinak, jó érzés de több nem. Túl sokat nem is kell ezekhez fűzni, meg most egy ilyen lányban mi értékeset lássak én szerinted? Aki mondjuk első szóra lepippant engem, én nem vagyok az ilyeneknek a híve félreértés ne essék de egy könnyű vérő lánytól én mi is várhatnék így, nem is értelek miért kérdezed ezt. Ha meg egy komoly kapcsolatról beszélünk, akkor ez egy jó dolog, hogy a másik örömet szerez a partnernek.
2009. júl. 3. 20:43
 4/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) megnyugtattál, tudod attól féltem, hogy a barátom miután ilyen módon juttattam csúcsra, most azt gondolja rólam, hogy valami könnyűvérű, nem sok érzelmet tápláló csaj vagyok, persze ő is láthatóan nem ezt gondolja, csak átfutott az agyamon, hogy talán most valami ilyesmi zajlik le benne
2009. júl. 3. 20:43
 5/17 A kérdező kommentje:
de igen, egy 2 és fél hónapos párkapcsolatom van:) és hát megesett a dolog, és meg is fog még biztosan....
2009. júl. 3. 20:44
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

dehogy gondol semmi rosszat rola...sőt...

én páromat 4 napja ismertem,amikor lekerültek a ruhák,és hát a számat is használtam...ennek 2 éve...és még mindig ugyanaz a moho tekintet,hogy kapjam már be....

22/L

2009. júl. 4. 08:37
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem kapcsolaton belül semminek nem lehet negatív értéke, amit mindkét fél akar. De érdemes azért megvárni, hogy biztos legyen a kapcsolat - én pár nap után biztos nem tennék ilyet, persze nem mondom, hogy nem sülhet el jól az ilyen eset is, de szerintem jobb, ha már van némi intimitás, bizalom, ismerik egymást valamennyire. Igen, lehet pofára esni akkor is, ha az ember hónapokat vár, de én akkor is a fokozatosság híve vagyok.

Itt eleve az a kérdés, hogy a fickó ALAPBÓL mit gondol a lányról. Ha komolyan akarja venni, akkor szerintem nem fogja egy ilyen affér negatív irányban befolyásolni az érzelmeit. Ha meg nem akart tőle semmit, akkor egy kiadós szopás után nem fog hirtelen akarni járni vele.

Bár szerintem alapból undorító képmutatás a pasik részéről lek.rvázni egy nőt, de közben meg kiélvezni, amire hajlandó... Alkalmi kapcsolatot is lehet(ne) a tisztelet jegyében bonyolítani, ha már szeretet nincs.

De a Kérdező esetében szerintem enenk semmi negatív következménye nem lesz. Inkább arra godnolj, hogy a viszonzás is meglegyen ;)

2009. aug. 18. 19:45
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk oda-vissza működik a dolog. Én akkor lennék gondba, ha a lány csinálná nekem, de nem engedné, hogy én is orálisan kényeztessem. Mindenkinek egyéni ízlése, hogy elfogadja, műveli vagy elutasítja az orális szexet. Én szeretem csinálni a páromnak és "elszendvedni" is
2009. aug. 18. 20:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk elmélyítette a kapcsolatunkat,mikor be mertem vállalni az oralitást a páromnál.Rég várt rá,és mondogatta,hogy szereti,de én elég félénk voltam.Aztán úgy gondoltam,ha engem ilyen csodában részesít akkor az a minimum hogy legalább megpróbálom megtenni neki,persze eleinte csak izgatásképp,nem mindjárt "végig".Állítólag olyan jól csináltam elsőre,hogy ösztönös tehetségnek tart azóta is :)Azóta már persze megy "végig" is jó ideje.

13éves házasok leszünk hétfőn.

2009. aug. 18. 20:53
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
Én megbecsülném, hogy ezt is megteszi értem. Persze csak akkor, ha egyébként értékesnek látom... önmagában ez nem emeli az értékét, tehát szerintem nem érdemes csak azért csinálni, hogy bevágódjál nála.
2009. aug. 18. 21:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!