Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő telt el nálatok az első szeretkezés és életetek legjobb szeretkezése között?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem tegnap volt a legjobb eddig és én majd 6 évet vártam rá. Most éppen siratom is a dolgot, hogy most kellett ezt átélnem. :(((( 25/L2009. júl. 3. 18:06
1/11 anonim válasza:
én nemtom nekem melyik volt a legjobb szeretkezésem. Talán akkor van ez mikor szerelmesen egymásnak esünk, az a legjobb mindig. egy külön alkalmat nem tudok említeni
27/L
2/11 anonim válasza:
jobb később mint sohasem:),van aki egész életébe a tökéletes szeretkezésre vár,szerencsés vagy,örülj neki :)
3/11 anonim válasza:
Nekem csak 1 évet kellett :) Kár, hogy már nem vagyunk együtt azzal a lánnyal...
4/11 anonim válasza:
ha ezt nézed honnan tudod hiszen lehet hogy 1-2 nap mulva sokkal jobb lessz vagy akár most bár mikor
5/11 anonim válasza:
4 évre rá, mert akivel elveszítettem, azt nem szerelemmel szerettem. Utána volt egy 3 éves kapcsolatom, azt hittem annál jobb nem is lehet. DE TÉVEDTEM! A mostanitól majd meg őrülök, imádom őt, valószínű emiatt is jobb. Meg talán más miatt is :) 19/L
6/11 anonim válasza:
Mindegyik szeretkezésünk nagyon jó a feleségemmel, tehát így nem tudok választani. A legjobb akkor volt amikor hazaértem Londonból 2 hét után. EZ olyan 1 éve volt. Na akkor egész éjszaka ment a dolog, nem viccelek. :-)
32-ffi
8/11 anonim válasza:
nekem se volt még rossz szeretkezésem:D az első is szenzációs volt, kétszer volt orgazmusom..azóta is csak akkor nincs, ha épp nem kívánom, vagy fáradt vagyok hozzá
9/11 anonim válasza:
5 éve van szexuális életem, eddig sem volt rá semmi panaszom, de éppen amúlt héten volt annnyiraannyira jó, mint még soha eddig.:)
Úgyhogy nekem akkor 5 év.
10/11 anonim válasza:
nekem a legelsőtől számítva szűk 1,5 év telt addig míg eljutottam oda, h többször előfordul nagyon-nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!