Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom ettől? Barátnőmmel kipróbáltunk pár új dolgot és félek hogy bajom lesz belőle.
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy barátnőmmel néha kipróbálunk új dolgokat,amik másnak már perverz vagy aberáltnak tűnhetnek.Tegnap szerepjátékoztunk,ilyen domina/szolga játékot,és miközben a földön feküdtem megtaposott kicsit,és amikor a mellemen állt és a másik lábát az arcomon pihentette,a mellemen lévő lábát nagyon nehéznek éreztem,és mikor leszállt róla éreztem hogy fáj.Azóta is érzem a helyét.Ez elmúlik vajon?A leszóló "aberált meg perverz vagy" válaszokra nem vagyok kiváncsi.Esetleg van itt valaki aki hasonlóan járt?Akár fiú,vagy akár lány aki ilyet csinált a párjának?2009. júl. 3. 16:16
11/20 anonim 

válasza:

nyugodtan elmondhatod szerintem az orvosnak,kit érdekel ha furcsa szemekkel is néz,az egészsség fontosabb...Nekem is tetszenek az ilyen játékok,így jó hogy tudom,hogy ilyen sérüléseket is lehet okozni,hogy majd akkor vigyázzak :) 25/L
12/20 A kérdező kommentje:
És csináltál már ilyet?Vagy pontosan milyen érdekel?
2009. júl. 3. 17:09
13/20 anonim válasza:
Hány KG vagy te ember ???? Egy csaj rádáll és szanaszét törsz ? :DD Én a 90 kgommal ráfekszek az 58 kgos barátnőmnek mégsincs semmi baja pedig lány...
14/20 anonim 

válasza:

még nem,de várom már hogy valakin kipróbáljam,olyan izgis :D
15/20 A kérdező kommentje:
ha gondolod beszélhetünk a témáról,csak beszélgetés szal ne gondolj semmi rosszra.Ha benne vagy add meg az msn címed és felveszlek.
2009. júl. 3. 17:27
16/20 anonim 

válasza:

itt publikban nem adhatom meg...
17/20 A kérdező kommentje:
aradern82@freemail.hu
ide küldd el ha gondolod
2009. júl. 3. 17:57
18/20 A kérdező kommentje:
Na azt mondta a doki semmi baj majd elmúlik pár napon belül.Na el tudod küldeni az msn címed?
2009. júl. 3. 19:14
19/20 anonim 

válasza:

és mit mondtál a dokinak? :D
amúgy szerintem ez egyáltalán nem perverzió, az embernek van egy természtes kíváncsisága, engem pl kifejezetten érdekel ez a sado-mazo téma :D
20/20 anonim válasza:
Engem is érdekel, csajok van aki ki szeretné prábálni rajtam? Írjon rám!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!