Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom ettől? Barátnőmmel kipróbáltunk pár új dolgot és félek hogy bajom lesz belőle.
szerintem egy orvosi kivizsgálás nem ártana...
még sok kiló se kell ahhoz, hogy eltörjön egy borda, elég, ha rossz helyre lépett! és nem csak a bordáddal lehet baj, lehet h most csak fáj, két nap múlva meg összeesel és leáll a légzésed v a szived...és akkor senki se fogja tudni, h mi a bajod. így legalább eltudod mondani, hogy mi történt, és tudni fogja az orvos, h mit nézzen!! mondjuk min. egy röntgen!!
nem ilyesztgetésként ,de menj el ma egy orvoshoz!!
jobbulást!
Oké köszi!
Tényleg nincs senki aki esetleg hasonlóan járt?És ha igen rendbejött vagy mi lett a következménye?
Semmi baj nincs az ilyen fantáziák kiélésével, ha senki nem sérül meg.
Közöld a barátnőddel, hogy ez nálad addig oké, amíg nem durvul el a helyzet. Ha durvulásig fajul akkor finoman vágd pofon és dugd meg, aztán add tudtára, hogy ez így nem járja.
Komoly bajod lehet, ha valaki a teljes súlyával ránehezkedik a testedre. Ez már nem szex, hanem erőszak.
Én egyszer felborultam motorral, és a kormányba belevágtam a mellkasom!Vagy 2-3 napig én is éreztem fájdalmat, de aztán elmúlt.
Nem tudom, hog menj-e orvoshoz, én nem mentem, de ha nem akarod elmondani a dokinak az igazságot(márpedig szerintem nem akarod! XD )Akkor mond azt, hogy felborultál biciklivel/motorral, vagy iylesmit!
Szerintem várj még vagy 1-2 napot, és ha továbbra is fáj, akkor menj el orvoshoz...(SZERINTEM!)
16/F
Menyus
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!