Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet bajom ettől? Barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bajom ettől? Barátnőmmel kipróbáltunk pár új dolgot és félek hogy bajom lesz belőle.

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy barátnőmmel néha kipróbálunk új dolgokat,amik másnak már perverz vagy aberáltnak tűnhetnek.Tegnap szerepjátékoztunk,ilyen domina/szolga játékot,és miközben a földön feküdtem megtaposott kicsit,és amikor a mellemen állt és a másik lábát az arcomon pihentette,a mellemen lévő lábát nagyon nehéznek éreztem,és mikor leszállt róla éreztem hogy fáj.Azóta is érzem a helyét.Ez elmúlik vajon?A leszóló "aberált meg perverz vagy" válaszokra nem vagyok kiváncsi.Esetleg van itt valaki aki hasonlóan járt?Akár fiú,vagy akár lány aki ilyet csinált a párjának?
2009. júl. 3. 16:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, hogy hány kilós a bnőd, de simán eltörheti a bordádat, ha rossz helyre lép.
2009. júl. 3. 16:18
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

szerintem egy orvosi kivizsgálás nem ártana...

még sok kiló se kell ahhoz, hogy eltörjön egy borda, elég, ha rossz helyre lépett! és nem csak a bordáddal lehet baj, lehet h most csak fáj, két nap múlva meg összeesel és leáll a légzésed v a szived...és akkor senki se fogja tudni, h mi a bajod. így legalább eltudod mondani, hogy mi történt, és tudni fogja az orvos, h mit nézzen!! mondjuk min. egy röntgen!!

nem ilyesztgetésként ,de menj el ma egy orvoshoz!!

jobbulást!

2009. júl. 3. 16:22
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszi!Nem nehéz,a bordám nem hiszem hogy eltört mert a felső részén állt pont a mellkas közepén.Csak láttam is hogy lenyomódott,de azért kaptam levegőt csak lehet sokáig nehezedett a súlya az egy lábára talán.Köszi a jókivánságokat.Amúgy valaki járt már hasonlóan?És az ember ezt hogy mondja el a dokinak hogy ne nézzék hülyének?
2009. júl. 3. 16:29
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
menny el orvoshoz mielött valami baj lesz...mi az h hogyan monjad el h ne nézzen hülyének.sztem nemcsak te vagy ilyen hezetben.mond el neki pontosan h mi történt és akkor majd tud vmit mondani.jóbulást!
2009. júl. 3. 16:34
 5/20 A kérdező kommentje:

Oké köszi!

Tényleg nincs senki aki esetleg hasonlóan járt?És ha igen rendbejött vagy mi lett a következménye?

2009. júl. 3. 16:37
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Semmi baj nincs az ilyen fantáziák kiélésével, ha senki nem sérül meg.

Közöld a barátnőddel, hogy ez nálad addig oké, amíg nem durvul el a helyzet. Ha durvulásig fajul akkor finoman vágd pofon és dugd meg, aztán add tudtára, hogy ez így nem járja.

Komoly bajod lehet, ha valaki a teljes súlyával ránehezkedik a testedre. Ez már nem szex, hanem erőszak.

2009. júl. 3. 16:41
 7/20 anonim ***** válasza:
67%

Én egyszer felborultam motorral, és a kormányba belevágtam a mellkasom!Vagy 2-3 napig én is éreztem fájdalmat, de aztán elmúlt.

Nem tudom, hog menj-e orvoshoz, én nem mentem, de ha nem akarod elmondani a dokinak az igazságot(márpedig szerintem nem akarod! XD )Akkor mond azt, hogy felborultál biciklivel/motorral, vagy iylesmit!

Szerintem várj még vagy 1-2 napot, és ha továbbra is fáj, akkor menj el orvoshoz...(SZERINTEM!)

16/F

Menyus

2009. júl. 3. 16:45
 8/20 A kérdező kommentje:
Igazából az én ötletem volt,de neki nem volt kivetnivalója ellene,úgyhogy belement.Vigyázott is végig csak mikor leszállt akkor éreztem.Meg hát ő erősebb egyéniség mint én,és a lábait alapból szeretem,azt hiszem ez ilyen fetisizmus,de mivel erősebb egyéniség,és az ember sok mindent kipróbál,így miért ne próbáltuk volna ki ezt is.Amúgy ha mindkettőnkre rájön,még csinálni fogjuk,max majd ez a rész kimarad esetleg,vagy jobban odafigyelve.Ha mindkét ember belemegy és élvezi szerintem semmi gond nincs vele.
2009. júl. 3. 16:49
 9/20 A kérdező kommentje:
Ok köszi,ez a motoros verzió nem rossz.Igaz hogy életemben nem motoroztam :D
2009. júl. 3. 16:50
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
az orvosnak simás elmondhatod, neki nem idegen ez ilyesmi. semmiféle képpen ne kamuzzál az orvosnak!
2009. júl. 3. 16:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!