Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám miatt lettem ilyen? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám miatt lettem ilyen? Nem tudok sem beszélni a szexröl, és menekülök, undorodok az olyan helyzetektől, aminek bármi kevés köze is van hozzá!

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Anyukám, eléggé "szabados" az ilyen szextémában. Pl. kb 13-14éves koromban megkérdezte, mit dugtam fel már magamnak. Nem tudtam mit mondani, mert semmit!!! És nem értettem a kérdést. Már 10éves korom óta jön nekem a felvilágosításaival, csak a kelleténél többet mondott. Volt egy elég ideges időszakom (fogyókúrára szántam el magam...), és minden nap veszekedtünk kb, mire kijelentette, hogy kellene már egy jó nagyot d*gnom... Mindent ehhez kötött, egy időben még mesélt is miket művelnek a pasijával (elváltak a szüleim!) de mondtam hogy engem nem érdekel, erre azt mondta, "jól van, látom nem vagy még komoly nő!".

Nem volt pasim, nem is akarok, és nem akarok senkivel sem szexuális viszonyt meg ilyeneket! Egyszerűen undoritó amiket mondott! Ez lehetett hatással rám? Mit tudok csinálni, hogy legyőzzem a gátlásaimat? Szeretnék szerelmes lenni... (nem d*gni orrbaszájba, hanem szerelmes lenni!!!)

16L. (bocsi ha túl hosszú lett, kérlek segitsetek ha tudtok!)

2009. júl. 3. 15:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

16:34-es:"neked pedig a lelked erőszakolta meg az édes anyád..." ezt én is igy érzem, és azt is, hogy még ő nem nőtt fel... :S

2009. júl. 3. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Ehhez képest lepontoztak 50%-ra... az emberek fele, aki erre járt.

Ha a sötétség fájna, ordítanának.

2009. júl. 3. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Más szülö foggal-körömmel harcol,hogy a 16 éves lánya még ne szexeljen,ö meg ilyeneket mond? Uhhh,ez durva! Szerintem hagyd rá,oda se figyelj mikor dumál,már amennyire ezt figyelmen kivül lehet hagyni....van tesód?
2009. júl. 4. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne izgasd fel magad rajta, hagyd, hogy a szerelem lángja tüzeljen fel. Semmi értelme ezen görcsölni, mert annál rosszabb lesz.
2009. júl. 4. 23:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!