Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám miatt lettem ilyen? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám miatt lettem ilyen? Nem tudok sem beszélni a szexröl, és menekülök, undorodok az olyan helyzetektől, aminek bármi kevés köze is van hozzá!

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Anyukám, eléggé "szabados" az ilyen szextémában. Pl. kb 13-14éves koromban megkérdezte, mit dugtam fel már magamnak. Nem tudtam mit mondani, mert semmit!!! És nem értettem a kérdést. Már 10éves korom óta jön nekem a felvilágosításaival, csak a kelleténél többet mondott. Volt egy elég ideges időszakom (fogyókúrára szántam el magam...), és minden nap veszekedtünk kb, mire kijelentette, hogy kellene már egy jó nagyot d*gnom... Mindent ehhez kötött, egy időben még mesélt is miket művelnek a pasijával (elváltak a szüleim!) de mondtam hogy engem nem érdekel, erre azt mondta, "jól van, látom nem vagy még komoly nő!".

Nem volt pasim, nem is akarok, és nem akarok senkivel sem szexuális viszonyt meg ilyeneket! Egyszerűen undoritó amiket mondott! Ez lehetett hatással rám? Mit tudok csinálni, hogy legyőzzem a gátlásaimat? Szeretnék szerelmes lenni... (nem d*gni orrbaszájba, hanem szerelmes lenni!!!)

16L. (bocsi ha túl hosszú lett, kérlek segitsetek ha tudtok!)

2009. júl. 3. 15:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
84%
Beleőrülnék, na nekem is illyn anyukám lenne.Sajnállak, de válaszolni nem tusok, talán egy nagy beszélgetés az anyuddal arról, hogy miért csinálja, neked ez miért nme teccik:Próbáld meg, szurkolok. :S:S:S:):):)
2009. júl. 3. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

uuuuuu :(( ez durva. en egyetertek h a szulo nyitott kell legyen a gyerekvel, ne legyenek tabuk stb de ez mar tulzas!!!

hidd el, amikor masoktol hallottam/olvastam en is iszonyu undoritonak talaltam a szexel kapcsolatos dolgok nagy reszet es fel nem tudtam fogni h pl vki miert akarna a szajaban tudni vki masnak a nemi szervet.

de amikor szeretsz valakit es kivanjatok egymast, teljesen mas az egesz, majd meglatod. egyelore probald elkerulni anyukaddal az ilyen beszelgeteseket. ha lesz 1 kapcsolatod probalj nyitott lenni, vard meg amig ugy erzed keszen allsz.

2009. júl. 3. 16:01
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

szerintem ezt a mit ide leirtál mond el neki, ne veszekedj hanem mond el neki h te még szüz vagy és nem nyultál magadhoz. te más vagy mint ő , de ne került a beszélgetéseket. hidd el amit mond az csak szoban csunya átélni nagyon joo....

ne taszitsd el igy magad mellől, ő közel akar hozzád kerülni h meg ossz vele mindent...

és örülnék ha ilyen anyám lenne, nálunk én szoktam anyámnak igy beszolni... engem egy haveroom világositott fel

2009. júl. 3. 16:01
 4/14 anonim ***** válasza:
98%

szia!

hát én szerintem két lehetőség van ami miatt ezt csinálta anyukád:

vagy neki is ilyen korán megtették a szülei a felvilágosítást, és vele is így foglalkoztak,

vagy neki semmit nem mondtak és jó anyuka akart lenni, h ne késsen le semmit.

sajnálom, hogy így alakult, de miért nem szóltál neki, hogy téged zavar, ha ilyenekről beszél? majd szólsz ha van kérdésed...

az én anyukám pont az ellenkezője volt, nem is beszélgettünk ilyenekről, és én is ilyen voltam mint Te szóval nem is hiányoztak a gólyás sztorik...

ez idővel fog kialakulni, ha még nem is az első fiúnál akivel összejössz, de előbb utóbb levetkőzik magától ez a gátlásod.

én a mostani párommal aki már a vőlegényem lett oldódtam fel ilyen téren igazából... (7 pasim volt előtte)

sok szerencsét kívánok, és sztem azért próbálj meg beszélni anyukáddal:D

2009. júl. 3. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

mint ahogy eddig is a saját megérzéseid után menj és rendben lesz minden. A véleményét meg szelektálva fogadd el, amiről úgy tartod helyes. Te te mondod ki a végső szót mindig és úgyis azt csinálod amit te akarsz, csak okosan.

Amúgy engem anyum 8-9 éves koromban világosított fel erről-arről, úgyhogy nem volt korai egyáltalán sztem, mondjuk én pl. 10 éves korom óta menstruálok.

Lehet amúgy pont neki hiányzik egy nagy d-ugás és nem neked :) csak rád vetíti ki :)

27/L

2009. júl. 3. 16:04
 6/14 A kérdező kommentje:

sajnos nem lehet erről beszélni vele komolyan, mint semmi másrol, mert mindent a pasikhoz, a szexhez köt...

tudom, én is ezt szeretném érezni, hogy legyen valaki mellettem, szeressük egymást meg ilyenek és ha már lefekszek vkivel, akkor azzal legyen akit szeretek :). csak mindig eszembe jutnak anyám hülyeségei, és leblokkolok, nem akarok hozzáérni senkihez. 1 ember van akit megérintettem szerelemböl, de nem viszonozta. se az érzést, se az ölelést... :/

2009. júl. 3. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

már bocsika, de egy 16 éves lánynak ne mondjon olyat az anyja hogy egy dugás kéne neki......

te meg olyat nem mondj hogy ez normális....

27/L

2009. júl. 3. 16:05
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Atyaég! Pfff..ha nekem ilyeneket mondtak volna, szerintem én is így gondolkoznék a dologról. Szóval, igen, valószínű, hogy édesanyád volt/ van ilyen hatással rád. Nem azt mondom, fontos a felvilágosítás, na de azért ésszel, és kulturált keretek között. (Igaz, nekem kb. semmit nem mondott erről a témáról jóanyám azon kívül, hogy terhes is lehetek).

Miután szerelmes leszel, a testi kapcsolat a szerelmetek, szeretetetek kiteljesülését fogja jelenteni. És ezért nem úgy fogsz gondolkozni róla, hogy undorító, vagy visszataszító. Meg szerintem teljesen más, ha te csinálod, mintha mondjuk látod, vagy édesanyád mesélni, hogy ők mit csinálnak. Szóval nyugi, és próbáld meg nem hallani a megjegyzéseit, és tekints úgy a szexre, hogy egy izgalmas, új tapasztalat lehet (természetesen csak olyan valakivel, akit szeretsz, és ő is viszontszeret).

18/L

2009. júl. 3. 16:05
 9/14 A kérdező kommentje:
nekem is olyan 9-10évesen jött meg :D. talán ezért kezdte ilyen hamar... mára szerencsére külön élünk, de amikor találkozunk akkor rákezd... meg ha meglát egy (szerinte) helyes srácot az utcán, elkezd visongani meg minden, hogy milyen helyes, nem? meg ilyenek. egyszerűen a barátnőjeként kezel, de nekem anya kell, barátnő meg az már másik téma... :S de ezt sem fogta fel pedig elmondtam neki...
2009. júl. 3. 16:07
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos úgy néz ki, hogy ő még nem nőtt fel.

NEKED kell felnőnöd - és felnőttként kezelni ezeket a dolgokat. Nem lesz könnyű.

Ha fiúval vagy, felejts el 90%-ot abból, amit mondott (csak arra emlékezz, hogy védekezni kell) - és szépen, fokozatosan próbáld megismerni a fiúdat. Ne siess, és állítsd le őt is, ha sietne. Meséld el neki ezt, amit leírtál.

Ha szépen, fokozatosan ismeritek meg egymást, akkor ezen mind túl fogsz lendülni egy idő után.

Akit megerőszakoltak, még az is szeretheti később a szexet - neked pedig a lelked erőszakolta meg az édes anyád... így azért egy fokkal könnyebb lesz.

2009. júl. 3. 16:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!