Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok van olyan csaj akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van olyan csaj akit 2-perc alatt rá lehet beszélni a szexre?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megvan hozzá a külsőm, magabiztos vagyok, beszélni is elég jól tudok.

Van ilyen hogy találkozol egy fiúval, elkezdtek beszélgetni erre ő 2-3perc mulva a tárgyra tér és ti belementek?........ de most nem egy diszkóra gondolj.

Pl:egy hétköznapi kávézó, étterem, vagy egyéb más hely.

2009. júl. 3. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Van egy pasi, akit csak látásból ismerek, na ő rá tudna 2 perc alatt beszélni, az biztos. :D Más pasi? Ha nagyon-nagyon-nagyon bejön külsőre és az is, ahogy előadja, akkor talán, de az én ideálomnak 'picit' nehéz megfelelni. :D 18/L
2009. júl. 3. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Nekem eddig szinte az összes csajjal sikerült a szexre térni 10 perc alatt. Nincs ebben semmi különös, flörtölni kell, célozgatni, és frappánsan visszaszólni aztán kész...magabiztosság, hűvös, higgadt viselkedés, néha 1-2 jó beszólás, ritka mosoly, és már is azt se tudja hova piruljon a hölgyemény...
2009. júl. 3. 12:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok, de szerintem nem k@rvák... Nekem nincs most komoly kapcsolatom, de szeretnék. Viszont amíg nincs, valahogyan ki kell elégítenem a szexuális vágyaimat. Szoktam kalandozni,bár nem 1 éjszakás.. pl volt 3 hónapos szexkapcsolatom. Én nem érzem magam ribinek. És persze nem akárkivel szexelek. Nagyon figyelek a higiéniára és óvszert használunk. Szerintetek ez gáz? Tavaly március 22-én vesztettem el és azóta 6 fiúval voltam.
2009. júl. 4. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:
15:09 Jah, és 17 éves vagyok..
2009. júl. 4. 15:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Az én barátnőim ilyenek voltak, csak aztán idővel vége lett a kapcsolatunknak.
2009. júl. 5. 01:10
 16/20 anonim ***** válasza:
(Gyengébbek kedvéért: csak addig tudtam ilyen rövid idő alatt rábeszélni őket, míg együtt voltunk.)
2009. júl. 5. 01:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon szívesen lennék komoly kapcsiba és nem kalandoznék, de eddig nem volt szerencsém olyan fiúval ismerkedni, aki ne laza kapcsit akart volna.. :( :)
2009. júl. 5. 12:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: Sajnos azt hittem épp hogy laza kapcsolatot akarsz...rosszul olvastam. Hát azt hittem megismermethénk egymást, de inkább akkor mégse :D
2009. júl. 5. 12:14
 19/20 anonim válasza:
Igen, egyszer velem is volt ilyen. Kávézó, 30 perc múlva nála, de neki van a legszebb szeme a világon... Nem jöttünk össze hosszabb távra, egyikünk sem akarta, de a sex még többször is jó volt vele.
2009. júl. 5. 23:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Attól még ismizni lehet :P:P:P
2009. júl. 6. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!