Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van olyan csaj akit 2-perc alatt rá lehet beszélni a szexre?
Tegyük fel megvan hozzá a külsőm, magabiztos vagyok, beszélni is elég jól tudok.
Van ilyen hogy találkozol egy fiúval, elkezdtek beszélgetni erre ő 2-3perc mulva a tárgyra tér és ti belementek?........ de most nem egy diszkóra gondolj.
Pl:egy hétköznapi kávézó, étterem, vagy egyéb más hely.
Biztos vannak ilyen lányok, sőt...Ismerek is(nem k@urvák, legalábbis nem hivatásos :D) Én ilyenbe nem mennék bele.
L, 18
Nos, semmit sem tud előre az ember..
Én nem vagyok ribis, de velem is előfordult egyszer.. Nem szórakozóhelyen, hanem az én régi munkahelyemen.. Nagyon megtetszett nekem, és én kérdeztem rá, nem ihatnánk munka után egy kv-t.. Tudtam, ha nem lépek, soha nem találkozunk többet.. Na és nem kv lett.. :)
Nagyon szép 8-9 hónap lett belőle.. :)
Miért is adna a 2. válaszoló e-mailt v msn-t? :D
De én ezt úgy képzeltem el, hogy egy idegen férfi hív el, hát az biztos nem tudna rá szedni a szexre az első fél órában sem meg az elkövetkező egy órában sem. Bár akkor már rég leléptem volna. :D
L, 18
Nos, nem helyben.. Elmentünk hozzám kávézni.. De hírtelen mást kívántunk meg.. :)
Persze, utána, még nagyon sokszor.. És ez az, mit soha nem fogok megbánni.. Főként azt a pár nagyon szép hónapot.. És ezzel Ő is így van.. Azért nem vagyunk együtt már, mert mindkettőnket másfelé terelt az élet...
De szép volt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!