Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ha a srác akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha a srác akivel jártok azt kérné hogy a lábatokkal verjétek ki neki és ne a kezetekkel megtennétek?

Figyelt kérdés
Lehet akár két lábbal,vagy esetleg egy lábbal is,úgy hogy a makk alsó részét ingerlitek az ujjaitok alatti puhább résszel a talpatoknak miközben a hímvessző a testre simul.Lányok írjanak csak válaszokat.
2009. júl. 3. 09:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Ha ragaszkodna hozzá megtenném, de szerintem technikailag kivitelezhetetlen. Kézzel is precizitást igényel a dolog, szerintem ezt csak egy lábfetisiszta tudja értékelni, és akkor sem a mozdulatsort, hanem magát a lábat. Gondolom a kérdező ilyen
2009. júl. 3. 10:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem megtenném, de valószínű nagyon nevetgélnék közben. Nem hiszem, hogy komolyan tudnék venni egy ilyen szituációt :D
2009. júl. 3. 10:25
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
miért is ne,a lábtechnikát sem árt fejleszteni :)engem ez nem zavar,szerintem egy jó szexben nincsnek tabuk,szóval mindent lehet amit mindketten akarnak,ebben pedig nincs semmi különös,egy szép,ápolt láb nagyon vonzó lehet ,én élvezném ezt a páromnak csinálni:)
2009. júl. 3. 10:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Igen én olyan beállítottságú vagyok.Köszi a válaszokat...
2009. júl. 3. 12:38
 15/23 anonim válasza:
61%
Igen, előfordul, de ilyenkor a harisnya elengedhetetlen. Abban érzem szexinek a lábam
2009. júl. 5. 23:54
 16/23 A kérdező kommentje:
De harisnyában nem nehezebb mint mezítláb?
2009. júl. 9. 07:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Kiverném a lábammal egy jól irányzott rúgással úgy, hogy garantáltan elmenne.
2009. júl. 14. 09:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Én már izgattam a párom a lábammal, adta magát a helyzet. Jó volt, élveztük.
2009. júl. 14. 09:54
 19/23 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek!

Tehát ha velem járnál és én erre kérnélek inkább tökönrúgnál?

2009. júl. 14. 11:14
 20/23 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak

Ha nem vagyok tolakodó,miket csináltál neki?Egészen orgazmusig,vagy csak játszadoztatok?

2009. júl. 14. 11:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!