Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ha a srác akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha a srác akivel jártok azt kérné hogy a lábatokkal verjétek ki neki és ne a kezetekkel megtennétek?

Figyelt kérdés
Lehet akár két lábbal,vagy esetleg egy lábbal is,úgy hogy a makk alsó részét ingerlitek az ujjaitok alatti puhább résszel a talpatoknak miközben a hímvessző a testre simul.Lányok írjanak csak válaszokat.
2009. júl. 3. 09:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
32%

A párommal köztünk nincsenek tabuk, mindent megbeszélünk és szexről is abszolút nyitottak vagyunk egymásnak. De ha ilyet mondana kiröhögném és megmondanám hogy beteg vagy fiam?

22L

2009. júl. 3. 09:03
 2/23 anonim ***** válasza:
69%

Engem abszolút nem zavarna, megtenném, engem izgat is. Én már megkérdeztem a páromat, hogy nem-e szeretné lábbal, de azt mondta, hogy nem, én meg nem fogom erőltetni.

22/L

2009. júl. 3. 09:06
 3/23 A kérdező kommentje:
És egy lábbal próbálnád ha lenne lehetőséged vagy kettővel?Van esetleg más ilyen "láb" téma ami még érdekel ezen kívűl?
2009. júl. 3. 09:08
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Mi is kipróbáltuk már, szerintem nincs benne semmi beteges. Kifejezetten izgi volt :)
2009. júl. 3. 09:08
 5/23 anonim ***** válasza:
61%
Második válaszoló vagyok: én kettővel képzelném el inkább, de egy lábbal sem lenne gond. Lehet, hogy később újra felvetem a férjemnek, tetszik ez a téma. Mi mást lehet még lábbal csinálni? Mire gondolsz?
2009. júl. 3. 09:12
 6/23 A kérdező kommentje:
És egy lábbal vagy két lábbal?Illetve melyik a könnyebb szerinted?Mert akkor azt javaslom barátnőmnek,bár nekünk idáig az egy lábas jött be nagyon...
2009. júl. 3. 09:12
 7/23 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak:

Köszi a váalszt.Hát ilyen lábimádós lábfetishes témákra...Ha a második oldalra rámész ott valaki megkérdezte hogy csajok szeretik-e...Nézd meg nagyjából olyasmikre gondolok.

2009. júl. 3. 09:13
 8/23 anonim ***** válasza:
43%
Második vagyok: én végülis semmitől sem zárkózom el, szinte bármit kipróbálnék, amit a párom akar.
2009. júl. 3. 09:17
 9/23 anonim ***** válasza:
67%

hat mi ezt mar reg muveljuk. igazabol ugy talaltam ki h neha a parom olyan pozicioba "menekult" amikor en elvileg nem tudtam ot izgatni es akkor poenbol bevetettem a labam. nagyon elcsodalkozott, eloszor azt hitte ilyen hosszuak a kezeim:P es akkor felemeltem mind2 kezem es kozben folytattam labbal. nagyot nezett :))))))))))))

szereti, szerinte nagyon izgi. mar nem szoktam tul sokaig csinalni. en is elvezem, bar szerintem inkabb jopofa. azota is mindig felemelem mind2 kezem, ugy hatasosabb a csel :))

2009. júl. 3. 09:33
 10/23 anonim ***** válasza:
ha neki jó, miért nem tenném meg, annyi kézzel amennyivel neki tetszik
2009. júl. 3. 09:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!