Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a srác akivel jártok azt kérné hogy a lábatokkal verjétek ki neki és ne a kezetekkel megtennétek?
A párommal köztünk nincsenek tabuk, mindent megbeszélünk és szexről is abszolút nyitottak vagyunk egymásnak. De ha ilyet mondana kiröhögném és megmondanám hogy beteg vagy fiam?
22L
Engem abszolút nem zavarna, megtenném, engem izgat is. Én már megkérdeztem a páromat, hogy nem-e szeretné lábbal, de azt mondta, hogy nem, én meg nem fogom erőltetni.
22/L
Második válaszolónak:
Köszi a váalszt.Hát ilyen lábimádós lábfetishes témákra...Ha a második oldalra rámész ott valaki megkérdezte hogy csajok szeretik-e...Nézd meg nagyjából olyasmikre gondolok.
hat mi ezt mar reg muveljuk. igazabol ugy talaltam ki h neha a parom olyan pozicioba "menekult" amikor en elvileg nem tudtam ot izgatni es akkor poenbol bevetettem a labam. nagyon elcsodalkozott, eloszor azt hitte ilyen hosszuak a kezeim:P es akkor felemeltem mind2 kezem es kozben folytattam labbal. nagyot nezett :))))))))))))
szereti, szerinte nagyon izgi. mar nem szoktam tul sokaig csinalni. en is elvezem, bar szerintem inkabb jopofa. azota is mindig felemelem mind2 kezem, ugy hatasosabb a csel :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!