Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajod egy másik csajjal fekszik le, akkor az megcsalásnak számítana neked?
Figyelt kérdés
:)2009. júl. 3. 08:30
1/17 anonim válasza:
Én haragudnék rá mert nem hívott meg a partyba.
2/17 anonim válasza:
Ha ez kiderülne fölakasztanám magam.
3/17 anonim válasza:
ha engem a pasim sráccal csalna meg, tuti a temetőbe kerülnék. Az még rosszabb érzés.
De ezt neked kell tudnod. De látom, nem nagyon zavar :)
6/17 anonim válasza:
Én egy jót röhögnék rajta :D Aztán szépen elkérném a csaj számát és beszervezném hármasba :P
7/17 anonim válasza:
Én meg úgy vagyok vele hogy videón el nézem a két csajt de mikor az én barátnőmről lenne szó úgy már nem.
8/17 anonim válasza:
Szerintem megcsalás, bár lány vagyok.
9/17 anonim válasza:
Igen! Akkor már inkább pasival szórakozzon, bár az sem jellemző.
30/n
10/17 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem csak úgy poénból az exemet, hogy mit szólna, ha egy csajjal csalnám meg? azt válaszolta, hogy ha előtte nyalakodnánk, az tetszene neki, de ha a háta mögött tennék ilyet, ugyanúgy kibukna, mintha pasival csalnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!