Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ha megláttok eg jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha megláttok eg jó pasit az utcán és végignézitek akkor eszetekbe jut hogy vajon milyen lenne vele Szexelni? Vagy ennél visszafogottabb dolgok futnak végig a fejetekbe? És mi az?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én szoktam erre godnolni h milyen lenne vele .. :D
2009. júl. 3. 00:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Elképzelem, hogy mekkora neki és hogyan dugna meg, most mit hazudjak, értitek. :D (De ez csak, ha nagyon kivagyok éhezve):D

L, 18

2009. júl. 3. 00:26
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Lány vagyok, és nincsenek bi hajlamaim, de én 90%-ban a npket nézem meg az utcán. Sajnos csak nagyon kivételes esetben látok olyan hapsit, akin megakad a szemem, aki mondjuk jól néz ki, de lerí róla, hogy egy bunkó. Sosem jutott eszembe semmi így idegen pasikról, a seggüket sem nézem meg, a kezét se, hanem az arcot és az összképet. nekem az arc a legfontosabb, és a tekintet, abban benne van, hogy sunyi, vagy őszinte-e az illető. Igazából akiket a legjobban szerettem nem voltak túl szépek, de nagyon kedvesek voltak, és szépek belül, amivel lassan meghódítottak, így szerintem a külső annyira nem fontos
2009. júl. 3. 00:27
 4/11 A kérdező kommentje:
miből gondolod, találod ki hogy mekkora neki?
2009. júl. 3. 00:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Én csak arra gondolok hogy jééé de jó pasi, milyen szexi hosszú haja van, milyen jó ruhái, milyen aranyos arca, de a szex sosem jutott még eszembe.

24/L

2009. júl. 3. 00:39
 6/11 anonim ***** válasza:
igen amikor meglátod egy fiut az utcán hiztam fantáziálni!..elképzelem h ébb vadab szex lenne vagy romantikusabb meg stb...
2009. júl. 3. 00:47
 7/11 anonim ***** válasza:
én nem képzelek ilyeneket csak h milyen lehet ő hmm ha járnánk akkor nagymenő lenne vagy kis papucs stile...stb:D
2009. júl. 3. 00:55
 8/11 anonim ***** válasza:
én is azt szoktam elképzelni, hogy milyen lenne, ha ő lenne a barátom.
2009. júl. 3. 03:56
 9/11 anonim válasza:
Még szép , hogy az jut eszembe ha meglátok 1 jó pasit, na meg hogy pippantanám le:D:D
2009. júl. 7. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:

én nem gondolok ilyenekre csak úgy, amikor meglátok egy pasit, csak ha szerelmes vagyok vkibe

ez abnormális?

és a pasik komolyan minden nővel elképzelik aki tetszik nekik?

2009. júl. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!