Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezett el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezett el a barátom mikor sexeltünk? Ez az én hibám? Eddig nem volt ilyen gondunk.

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt és eddig semmi gond nem volt a sexuális életünkel sőt maximum ha nagyon bele akarnék kötni akkor azt tudnám mondani inkább előbb ment el mint utóbb... most meg... nem élvezett el, nem tudom mi történhetett semmi gond nincsen a magánéletébe azt mondja boldog és hogy szeret de valamiért akkor sem élvezett el inkább leált neki mint fel... Nagyon bánt, én csinálhattam valamit rosszul?
2009. júl. 2. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Elöfordul hogy nem megy nekik sem.

Hidd el ez egyszeri alkalom volt szerintem máskor minden szuper lesz és ugy megy mint az elött.

Lehet ö gondolkodott el kicsit másfelé, szerintem abszolut nem a te hibád.Elsö alkalommal amikor barátom nem élvezett el én is megijedtem de utána minden hamar rendbe jött.

2009. júl. 2. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem a te hibád, az is lehet hogy előtte magához nyúlt, így másodjára meg már nem ment neki. Vannak ilyen balesetek:D
2009. júl. 2. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha eddig nem volt semmi baj vele akkor csak lelki gondja lehetett,vagy fáradt volt.Nekem is volt már ilyen,és nem marad úgy hidd el.Csak ha ilyen van akkor próbálj vele megértő lenni,izgasd fel,súgjál neki valamit a fülébe amitől tuti beindul és közben simogassad ott lent..:)Hidd el, bejön....
2009. júl. 2. 23:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát még kora délután egyszer kielégítettem őt orálisan de iylen máskor is volt. Ja és at lehagytam hogy utána miután láttuk hogy nem megy aktus közbe valamiért utána szájjal befejeztem és úgy elélvezett.
2009. júl. 2. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből ne csinálj problémát. A volt barátnőmet néha nagyon zavarta, hogy néha legtöbbször 2x-3x is elélvezett, mire én elmentem.

Egyrészt sokáig bírom, másrészt meg valahogy eljutok egy ilyen.. lelki orgazmusig, ha szabad így neveznem, amikor a párom elélvez és sokszor csak akkor kívánom újra a szexet, amikor a párom is újra készen áll rá.

2009. júl. 3. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

no para, ez normális ... fogsz maj olyannal is találkozni, hogy nem áll fel ... ez ne a te hibád. ez sok mindentől lehet, nyugi :)

az a jó a szexben, hogy ha elrontod, kezdheted előlről :)

2009. júl. 3. 03:09
 7/7 anonim ***** válasza:
eleinte én is paráztam ilyeneken, de 3 év alatt megszoktam h néha-néha a pasikkal is előfordul, felesleges ezen aggódni
2009. júl. 9. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!