Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Miért vagytok ilyenek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Miért vagytok ilyenek? Lányok mit gondoltok? Erre kiváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
a legtöbb fiunak/féfinak miért minden a szex körül forog,miért mindig a f.rkukra gondolnak??Miért van az ha ránéztek egy lánnyra rögtön arra gondolnak h "mien jó lenne vele"??de ha a csaj elmondja h szűz még akkor is!miér vagytok ilyenek??lányok szerintetek??persze vannak kivételek!
2009. júl. 2. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
hülyeség...
2009. júl. 2. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
mert bennük maradt a fajfenntartási ösztön :D
2009. júl. 2. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

a pasik ilyenek, de azért ez nemteljesen ígyvan h első gondolatuk az h húde szexelnék vele, ez azért nemegészen ígyvan. vannak ilyen elfajzott egyedek is, de nemez az általános kép a pasikra.

(24L)

2009. júl. 2. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerűen ilyenek :D Nem tehetnek róla, vmi evolúciós oka lehet. Mi lányok nem gondolunk rá azonnal ha meglátjuk őket, de valahogy mégis össze kell, hogy jöjjön a dolog.
2009. júl. 2. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

válasz: a hormonok :D

én spec ha kiverem pár óráig nem gondolok szexre.. de max 4 óra után után csak arra tok gondolni :D

2009. júl. 2. 23:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez téged miben zavar?

Én is amikor megláttam először barátnőmet, megkívántam vele a szexet, de miután összejöttünk ez nem azt jelentette hogy szexelni akarok vele, és csak azért jöttem vele össze.

Egyszerűen megkívánjuk.

És ti lányok ha megláttok valami fincsi csokit, miért gondoltok egyből arra hogy hú de jó lenne megkóstolni?

Mi ugyanúgy gerjedünk a szép lányokra mint ti a csokira :D

2009. júl. 2. 23:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Csaj vok:D És én is sokat gondolok a szexre, szeretem ha a pasi is:D na jó azért ne forogjon minden e körül, de szerintem ez így jó:)
2009. júl. 3. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, ösztönös dolog. Egyébként ha 1 csaj nagyon megteccik nem csak azt akarom tőle de ha látom vkin h egy ribanc akkor..^^'
2009. júl. 3. 00:01
 9/12 anonim ***** válasza:
23%
ez az egyik legrosszabb tulajdonságuk...
2009. júl. 3. 00:02
 10/12 werte ***** válasza:

0:02 azért érdekelne, hogy te hogy is csinálod a szexet, ha ez rossz tulajdonság!

Vannak cafkák, mégsem általánosítok. Aki meg ilyen pasival bír, köszönje magának.

Aki rosszfiút választ magának mert az vonzza, ne csodálkozzon ha képen verik bunkós bottal. Szóval NEM MINDEN PASI ILYEN!

2009. júl. 3. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!