Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Miért vagytok ilyenek? Lányok mit gondoltok? Erre kiváncsi vagyok!
a pasik ilyenek, de azért ez nemteljesen ígyvan h első gondolatuk az h húde szexelnék vele, ez azért nemegészen ígyvan. vannak ilyen elfajzott egyedek is, de nemez az általános kép a pasikra.
(24L)
válasz: a hormonok :D
én spec ha kiverem pár óráig nem gondolok szexre.. de max 4 óra után után csak arra tok gondolni :D
Ez téged miben zavar?
Én is amikor megláttam először barátnőmet, megkívántam vele a szexet, de miután összejöttünk ez nem azt jelentette hogy szexelni akarok vele, és csak azért jöttem vele össze.
Egyszerűen megkívánjuk.
És ti lányok ha megláttok valami fincsi csokit, miért gondoltok egyből arra hogy hú de jó lenne megkóstolni?
Mi ugyanúgy gerjedünk a szép lányokra mint ti a csokira :D
0:02 azért érdekelne, hogy te hogy is csinálod a szexet, ha ez rossz tulajdonság!
Vannak cafkák, mégsem általánosítok. Aki meg ilyen pasival bír, köszönje magának.
Aki rosszfiút választ magának mert az vonzza, ne csodálkozzon ha képen verik bunkós bottal. Szóval NEM MINDEN PASI ILYEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!