Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért van ez az érzésem!?
Figyelt kérdés
Amikor a párommal szex-k gyakran olyan érzésem.ingerem van mintha nagy Wc-nem kéne pedig nem kell!Ez onnantól visszatart abban,hogy élvezzem az együttlétet!Miért lehet ez?Ideges nem vagyok mert nem friss kapcsoltban vagyok!2009. júl. 2. 15:50
1/9 anonim 

válasza:

ez anális vagy vaginális szex közben van?
ha az első, akkor egyértelmű;) ha a második, akkor már kicsit macerásabb a dolog... nem lehet, hogy olyannyira ellazulsz, hogy a végbélben lévő izmok is ellazulnak, és amiatt úgy érzed, mintha wc-zned kéne?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem anális szexre gondoltam!Fura egyszer az a baj,hogy az ember nem teljesen tud ellazulni,utána meg az ha el tud!Nem tudom mi lehet a baj!?
2009. júl. 2. 15:57
3/9 anonim 

válasza:

sajnos nem, mivel még nem fordult velem ilyen elő...:S
nem lehet, hogy nem "nagy" dologról van szó, hanem mondjuk bélben termelt gázokról? más tippem nincs..:S
4/9 A kérdező kommentje:
Én már tanácstalan vagyok!ez csak néha fordul elő velem,de nem értem mi lehet!Nem kell szex után elmennem wc-re utána autómatikussan elmúlik ez az érzés!
2009. júl. 2. 16:02
5/9 anonim 

válasza:

Sokan hasonlítják az orgazmust a pisilési ingerhez, de nekem még sose volt olyan érzésem. Nem is tudom hogy lehet ahhoz mérni. Ha meg pisilnem kell tényleg, akkor el sem tudok menni, mert nyomja a hólyagom
6/9 anonim 

válasza:

De neki nem pisilési ingere van! Kérdezz meg egy orvost a neten,hátha mond valami okosat! orvostudakozo.hu
7/9 anonim válasza:
Sajnos nekem ez is ez a problémám van , de utanna aza baj ,hogy nem tudok figyelni :S csak arra hogy hoppá mindjart bekekszelek :S:Dciki de sajnos ez van
8/9 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy túl nagy a barátod pénisze?
(Túl vastag.)
9/9 A kérdező kommentje:
Hűű akkor nem vagyok egyedül ez egy kicsit jó érzés!Az én páromnak nem túl nagy a pénisze!
2009. júl. 3. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!