Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri feláldozni a szerelmet pár jó éjszakáért?
sztem ha szereted a parodat, akkor nem mesz bele. mi a nem elég? a szeretkezés száma? probaljatok meg egyutt valtoztatni.
2009. júl. 2. 15:14
Kísértések mindig vannak és mindig is lesznek egy férfi életében. Az, hogy mit kezdesz ezekkel, neked kell tudnod. Egy biztos, előbb-utóbb minden kiderül, és ha megteszed, a lelkiismereteddel is el kell tudj számolni. Nem beszélve arról, hogy mit fog érezni a párod...
Tapasztalatból beszélek. f28
2009. júl. 2. 15:21
3/12 anonim válasza:
Ha szereted a barátnődet semmiképp nem mész bele ilyenbe, gondolj bele mit érezne ha megtudná, vagy csak abba, te mit éreznél fordított helyzetben. Azt meg h szexuális téren nem elég neked, beszéld meg vele. Dobjátok fel egy kicsit a kapcsolatotokat.
2009. júl. 2. 15:22
ha szereted a párodat akkor nem hagyod ott egy olyan dolog miatt amit a párod is tud teljesiteni!ha ott hagyod akkor nem is szereted igazán vagy izgalmasabbnak tartod azt h mással szexelsz...de ha baj van a párod teljesitményével akkor mond meg neki és beszéljétek meg és oldjárok meg együt.ez a legtisztább és ne hagy odd más miatt..egyébként meg hülye lennél ott hagyni egy 2éves kapcsolatot ami jó
2009. júl. 2. 15:22
5/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van és köszönöm szépen mindenkinek!!Megfogadom a tanácsotokat!!
Amúgy meg, ha ilyen egyáltalán eszedbe jut, akkor igen-igen kérdéses a kapcsolatod.... Szerintem.
2009. júl. 2. 15:27
egy jó tipp: mikor eszedbe jutnak ilyen kísértések, vagy csak egy flört, vagy bármi más egy ellenkező neművel, mindig gondolj arra h TE mitéreznél fordított helyzetben. ha a barátnőd csinálná azt amire te készülsz. és rögtön másképp fogod látni az egészet.
az pedig h szexuális téren neked vmi nem elég, ez teljesen megbeszélhető. nekünk is voltam ilyen jellegű problémáink, megbeszéltük, és minden jóra fordult.
2009. júl. 2. 16:29
Nem feltétlen a te hibád ez. Ha barátnőd nem tudja megadni azt, amire szükséged van, persze hogy másfele kacsingatsz. Ez teljesen normális érzés. Először viszont a barátnőddel beszélj, hogy neked ez nem elég, többet szeretnél, biztos meg fog érteni.
2009. júl. 2. 18:02
Én soha nem tennék ilyet. Elvileg, ha igazán szeretnéd a barátnőd, akkor neked ő lenne a legszebb.
2009. júl. 2. 18:46
Ha már megteszed, az a tiszta ha szakítasz a mostani pároddal.
De ha szeretitek egymást, akkor nyugodtan megbeszélhetitek ezt a dolgot, gondold át hogy mondom meg neki hogy ez nem elég, biztos enm fog megsértődni, sztem még örül is h őszinte vagy vele:)
2009. júl. 2. 19:47
Kapcsolódó kérdések: