Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megéri feláldozni a szerelmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri feláldozni a szerelmet pár jó éjszakáért?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves férfi vagyok.Párkapcsolatban élek 2 éve.Nagyon jól megvagyunk és szeretjük is egymást,bár szexuális téren nekem nem elég.De feltünt az életemben egy harmadik személy(volt barát aki belémszeretett),aki szexuális kapcsolatot akar velem létesíteni,persze titokban.A baj csak az hogy a lánynak olyan külseje van hogy sokan megadnának érte bármit,és nekem itt a kínálkozó lehetőség.Segítsetek,ti mit csinálnátok?
2009. júl. 2. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
sztem ha szereted a parodat, akkor nem mesz bele. mi a nem elég? a szeretkezés száma? probaljatok meg egyutt valtoztatni.
2009. júl. 2. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Kísértések mindig vannak és mindig is lesznek egy férfi életében. Az, hogy mit kezdesz ezekkel, neked kell tudnod. Egy biztos, előbb-utóbb minden kiderül, és ha megteszed, a lelkiismereteddel is el kell tudj számolni. Nem beszélve arról, hogy mit fog érezni a párod...

Tapasztalatból beszélek. f28

2009. júl. 2. 15:21
 3/12 anonim válasza:
87%
Ha szereted a barátnődet semmiképp nem mész bele ilyenbe, gondolj bele mit érezne ha megtudná, vagy csak abba, te mit éreznél fordított helyzetben. Azt meg h szexuális téren nem elég neked, beszéld meg vele. Dobjátok fel egy kicsit a kapcsolatotokat.
2009. júl. 2. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
ha szereted a párodat akkor nem hagyod ott egy olyan dolog miatt amit a párod is tud teljesiteni!ha ott hagyod akkor nem is szereted igazán vagy izgalmasabbnak tartod azt h mással szexelsz...de ha baj van a párod teljesitményével akkor mond meg neki és beszéljétek meg és oldjárok meg együt.ez a legtisztább és ne hagy odd más miatt..egyébként meg hülye lennél ott hagyni egy 2éves kapcsolatot ami jó
2009. júl. 2. 15:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van és köszönöm szépen mindenkinek!!Megfogadom a tanácsotokat!!
2009. júl. 2. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy meg, ha ilyen egyáltalán eszedbe jut, akkor igen-igen kérdéses a kapcsolatod.... Szerintem.
2009. júl. 2. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

egy jó tipp: mikor eszedbe jutnak ilyen kísértések, vagy csak egy flört, vagy bármi más egy ellenkező neművel, mindig gondolj arra h TE mitéreznél fordított helyzetben. ha a barátnőd csinálná azt amire te készülsz. és rögtön másképp fogod látni az egészet.

az pedig h szexuális téren neked vmi nem elég, ez teljesen megbeszélhető. nekünk is voltam ilyen jellegű problémáink, megbeszéltük, és minden jóra fordult.

2009. júl. 2. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem feltétlen a te hibád ez. Ha barátnőd nem tudja megadni azt, amire szükséged van, persze hogy másfele kacsingatsz. Ez teljesen normális érzés. Először viszont a barátnőddel beszélj, hogy neked ez nem elég, többet szeretnél, biztos meg fog érteni.
2009. júl. 2. 18:02
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
Én soha nem tennék ilyet. Elvileg, ha igazán szeretnéd a barátnőd, akkor neked ő lenne a legszebb.
2009. júl. 2. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Ha már megteszed, az a tiszta ha szakítasz a mostani pároddal.

De ha szeretitek egymást, akkor nyugodtan megbeszélhetitek ezt a dolgot, gondold át hogy mondom meg neki hogy ez nem elég, biztos enm fog megsértődni, sztem még örül is h őszinte vagy vele:)

2009. júl. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!