Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm nagyon csúnyán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm nagyon csúnyán kihasznált és most a húgommal is megtette. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy házasár aki édesapámnak nagyon jó barátai. Sokszor voltak nálunk, a férfit már kislány korom óta ismerem. Egyébként ő kicsivel fiatalabb a szüleimnél. Na ez a srác olyan 5 évvel ezelött a szeretőjévé tett. Én akkor 16 voltam. Akkor már megvolt a felesége, de vhogy én mégis belementem és kb egy évig tartott a viszony. Ő vette el a szüzességem. Tudom én se vagyok ártatlan, és nagy hülyeség volt, hogy belementem, de akkor még egy elveszett kiskamasz voltam, aki kereste önmagát. Ez a férfi meg pont ezt használta ki, hiszen jó 12 évvel idősebb nálam. Tanultam az esetből, túltettem magam rajta, de senkinek nem beszéltem erről. Az egész teljes titokban ment. A viszony vége után nem is találkoztam a fiúval, pedig apukám tartja vele a kapcsolatot viszonylag rendszeresen. Nekem rendes kapcsolatom lett azóta, és jobban megfontolom mit teszek.

Viszont ez a férfi nemrég a húgommal kezdett ki. Nagyon kiborított ez az egész, mert vele is ugyanazzal a módszerrel tette ezt, mint velem annakidején. Próbálták titokban tartani, de mivel ismertem ezt a helyzetet számomra egyértelmű volt ez a helyzet, és lebuktattam őket. Most mindketten nekem támadtak, hogy nekem ehez mi közöm. Húgom persze nem tud arról, hogy köztünk mi volt, úgy áll hozzá, hogy én biztos csak neki akarok rosszat.

Nem tudom mit csináljak? Nagyon kellemetlen helyzetben érzem magam. Hagyjam, hogy ugyanazt megcsinálja a húgommal is mint velem, vagy mondjak el mindent? Apukám hatalmasat csalódna bennünk és a barátjában is.

2009. júl. 1. 23:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ismerem a férfi technikáját, amivel elcsavarja a fiatalabb lányok fejét. Elhiteti velünk, hogy milyen szépek okosak, érdekesek vagyunk. Még kis csitrikén sokat nőtt az önbizalmam mellette.

Annak idején azt hittem, hogy ez egy szép titok marad, most érzem igazán, hogy mennyire kihasználtak. :S

Szörnyű!!!!

2009. júl. 1. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:
és arra nem is gondoltál talán hogy a húgodat figyelmeztesd????
2009. júl. 2. 09:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elmondanám a testvéremnek a teljes igazságot, és a gazságot.. De egyébként meg csak úgy mellékesen, minden lelkiismeretfurdalás nélkül eltörném a karját, vagy eltöretném ha lány lennék. Én szólnék apámnak is. Fogadjunk, hogy ledózerolná a faszit. Sztem ez a leghelyesebb amit tehetsz. Szégyen ide-oda. Abban nincs szégyen, ha egy fiatal lány valami butaságot csinál. De az hogy egy idősebb faszi a barátainak a lányát pakolgatja, az már inkább. Azért is kénbe szólnod, mert lehet hogy nem csak Te meg a hugod vagytok a listáján. Más lányokra nem gondolsz? Elvégre lehet neki még pár családos "barátja"...

P87

2009. júl. 2. 09:29
 14/17 anonim válasza:

Mondj el mindent a férfi feleségének... Szépen ülj le vele és mesélj el neki mindent jó részletesen. A te sztoridat nem muszáj neki elmondani.

Vagy fenyegesd meg a férfit. hogy elmondasz mindent a feleségének ha nem száll le a hugodról.

A hugodról van szó akit muszáj megvédened. Nem teheti meg vele ugyanezt büntetlenül.

Én tuti kiherélném a pasit...!

2009. júl. 2. 12:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon nehéz ügy, mert a férfi jól tudja manipulálni az embereket. Húgommal elhitette, hogy én csak azért támadok és teszek be nekik, mert féltékeny vagyok rá. Nekem meg azzal jött, hogy úgyse tudom bízonyítani, hogy köztünk bármi volt, ő azt fogja mondani, hogy én akartam kikezdeni vele.

Gondoltam, hogy megmondom ezt az egészet a feleségének, de igazából nagyon sajnálom azt a nőt. Ő az égvilágon semmiről sem tehet.

Utálom nagyon ezt az egész helyzetet, soha nem gondoltam volna, hogy ilyenbe kerülök. Szánalmas!

2009. júl. 2. 16:25
 16/17 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kell hogy az egész falu/város tudja. Elég ha "családban marad".
2009. júl. 2. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
En egy tudós vagyok
2016. jún. 7. 23:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!