Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm nagyon csúnyán kihasznált és most a húgommal is megtette. Mit csináljak?
Van egy házasár aki édesapámnak nagyon jó barátai. Sokszor voltak nálunk, a férfit már kislány korom óta ismerem. Egyébként ő kicsivel fiatalabb a szüleimnél. Na ez a srác olyan 5 évvel ezelött a szeretőjévé tett. Én akkor 16 voltam. Akkor már megvolt a felesége, de vhogy én mégis belementem és kb egy évig tartott a viszony. Ő vette el a szüzességem. Tudom én se vagyok ártatlan, és nagy hülyeség volt, hogy belementem, de akkor még egy elveszett kiskamasz voltam, aki kereste önmagát. Ez a férfi meg pont ezt használta ki, hiszen jó 12 évvel idősebb nálam. Tanultam az esetből, túltettem magam rajta, de senkinek nem beszéltem erről. Az egész teljes titokban ment. A viszony vége után nem is találkoztam a fiúval, pedig apukám tartja vele a kapcsolatot viszonylag rendszeresen. Nekem rendes kapcsolatom lett azóta, és jobban megfontolom mit teszek.
Viszont ez a férfi nemrég a húgommal kezdett ki. Nagyon kiborított ez az egész, mert vele is ugyanazzal a módszerrel tette ezt, mint velem annakidején. Próbálták titokban tartani, de mivel ismertem ezt a helyzetet számomra egyértelmű volt ez a helyzet, és lebuktattam őket. Most mindketten nekem támadtak, hogy nekem ehez mi közöm. Húgom persze nem tud arról, hogy köztünk mi volt, úgy áll hozzá, hogy én biztos csak neki akarok rosszat.
Nem tudom mit csináljak? Nagyon kellemetlen helyzetben érzem magam. Hagyjam, hogy ugyanazt megcsinálja a húgommal is mint velem, vagy mondjak el mindent? Apukám hatalmasat csalódna bennünk és a barátjában is.
Jah! Egyébként a férfi azt állítja, hogy ő komolyan érez a húgom íránt, meg hogy ő menniyvel komolyabb és szebb, mint én. A húgom meg azzal jön, hogy csak irirgykedek rá.
Ezért nehéz lenne csak velük megoldani a dolgot, mert most felém támadnak. :S
azt írtad, hogy 12 évvel idősebb nálad, és valamivel fiatalabb a szüleidnél??? :O
a húgod hány éves? te most hány éves vagy?
Nem voltam elég egyértelmű? Én most 21 vagyok, a férfi 12 évvel idősebb nálam. A húgom meg most 17.
A férfi apukám barátja, de apukámnál fiatalabb. Lehet ez volt megkavaró. :S
Teljes titokban volt a dolog, és azt hittem, hogy így is fog maradni. Ezért soha senkinek nem beszéltem erről.
Értelmiségi családból származom. Apukám elég ismert ember a városunkban. Nagy szégyen lenne a családunknak, ha ez kitudódna.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!