Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tehetem a szexet sokkal kívánatosabbá, vonzóbbá és túlfűtöttebbé?
Figyelt kérdés
Az a nagy kérdésem van, hogy szeretnék újítani a szexuális életünkben, de már rengeteg tényleg nagyon sok mindent kipróbáltunk. ,,Lebilincselő" élményekben is volt részünk, meg vibrivel is csináltuk párommal, de most valami igazán extravagáns dologgal szeretném meglepni a barátomat.
Nagyon köszi, ha adtok valami izgis ötletet :)
2009. júl. 1. 19:26
1/2 anonim válasza:
Próbáljátok egy izgisebb extrémebb helyen ahol esetleg azért is izgibb, mert nagy a lebukás veszélye:)Esetleg vonjatok be vkit, ha bevállalósak vtok, ha nem akkor pedig valamit, esetleg előtte egy kis érzéki csábítás, hogí még jobban felizguljatok, játszatok el egymással szex előtt, így sokkal jobban fogjátok kívánni egymást és egy előreljesebb szex lesz!Örülök ha segíthettem!
2/2 A kérdező kommentje:
Segítettél nem is kicsit!!!
Köszi mindent ötletedet, nagyon örültem neki :)
Az extrém helyszínen már én is gondolkoztam, csak nem tudom, hogy mi lenne a legalkalmasabb...
köszi még1szer !!!
2009. júl. 1. 20:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!