Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj sex közben?
A barátommal nagyon régota együtt vagyunk ,vele veszitettem el a szüzességemet is akkor is nagyon fáj sokáig probálkoztunk h átszakadjon mert annyira nem birtam, nem tudunk normális nemi életet élni ,nögyógyászhoz meg nem merek elmenni télleg nagyon félek sőt halottam egy két roszat is...olyan érzés amikor bennemvan nagyon fáj..mintha szurna ..aztán egy nagyonkevés ideig birom
utána elkezd égetni és abba hagyjuk..mi lehet a baj??:(

nincs gombás fertőzésed? mert attól is szokott szúrni szex közben. és odavissza fertőzhetitek egymást...gomba tünete a fehéres, darabosabb folyás, és viszketés.
amúgy hamár 2 éve szexeltek, és azóta se tágultál ki, akkor sztem már a maszti sem segít, főleg ha azis fáj. sztem orvoshoz kéne menned, megértem h félsz, de később sokkal sokkal rosszabb lesz, és mégjobban fogsz félni az idő előrehaladtával. gondolj csak bele, így csak addig kéne félned, míg eljutsz az orvoshoz, aztán ő meg hiphop elmondja mi a teendő, és soha többé nemkell félned. sztem megéri...

uh hát nagyon köszi a válaszokat!
-ha 1 ujjal csinálja akkoris is fáj :S
- hogy érted h darabos?..mert nekem többször van folyásom szinte minden nap és hát ja jó sok :S

a darabost úgyértem h nem ilyen folyós állagú, hanem ilyen túró szerű. ha túrószerű, valszeg gomba, fordulj orvoshoz.
ha csak sima folyás, az nemfeltétlen jelent gondot, vannak nők akiknek természetesen ilyen, és teljesen egészségesek.
deha túrószerű, akkor gombagyanús.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!