Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj sex közben?
A barátommal nagyon régota együtt vagyunk ,vele veszitettem el a szüzességemet is akkor is nagyon fáj sokáig probálkoztunk h átszakadjon mert annyira nem birtam, nem tudunk normális nemi életet élni ,nögyógyászhoz meg nem merek elmenni télleg nagyon félek sőt halottam egy két roszat is...olyan érzés amikor bennemvan nagyon fáj..mintha szurna ..aztán egy nagyonkevés ideig birom
utána elkezd égetni és abba hagyjuk..mi lehet a baj??:(
Szerintem próbálj maszturbálással gyakorolni és hátha elmúlik a fájdalom.
Drukkolok neked, bele sem tudok gondolni milyen rossz lehet:(

Nem lehet,hogy fel vagy mellette fázva? Az nem mindig jár fájó vizelési ingerrel,csak odalent fáj,meg a hasad...Nekem is ez van (egy elég krónikus hugyúti fertőzés) és sajnos eléggé megkeseríti a szexet... :S
Ha nem ez a baj,akkor én is csak azt tudom mondani,amit az előttem szólok,hogy próbálj jobban ellazulni,behatolás előtt nyaljon sokáig,akkor nedvesebb is leszel és nem szabadna annyira fájnia... nagyon sajnálom amúgy.. :(

jaj :S... hátt... a válasz arra,hogy miért fáj, nem vagy elég tág ez egyértelmű,na de nem kell megijedned :)... igen ez jó ötlet,hogy próbálj meg úgymond "gyakorolni" magadon.. maszturbálj.. és őő .. csak egy kérdés.
azt mondod már régóta pettingeltek, azt élvezed egyáltalán :S?_ mert,ha igen,lehet, hogy több ujját kéne használnia, hogy tágabb legyél ...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!