Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Két napja feküdtem le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja feküdtem le a barátommal akkor vesztettem el a szüzességem és tegnap óta nagyon viszket a hüvelyem és piros is:S Mitől van ez? Lehet, hogy kidörzsölte vagy megsértette a pénisz?

Figyelt kérdés
Nagyon viszket de nem fáj:S Akkor vesztettem el a szüzességem. Segítsetek légyszi 18/L
2009. jún. 30. 22:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ha nem múlik el holnapra akkor mindenféleképpen elmegyek orvoshoz:)
2009. jún. 30. 22:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem gomba, de azt nem csak a párodtól kaphattad el, hanem akár egy WC-n is (suliban is akár), az egy alattomos dolog. Esetleg megpróbálhatod eleinte, hogy Canestennel kened, ha elmúlik, csökken, akkor gomba, ha nem, akkor más.
2009. jún. 30. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:
ez nem ciki, minden második nő ilyennel megy a dokihoz... meg majd ő eldönti hogy mi ez, ne te közöld vele hogy gombás vagy:D elmondod a tüneteket, megvizsgál ír gyógyszert nem esz meg... meg amúgy se árt egy nőgyógyászati vizsgálat ha elkezdessz szexuális életet élni. fontos hogy a párodat is kezeljétek, ha az orvos nem említi te mindenképpen említsd meg, mert csak ideoda fogjátok adogatni és sosem gyógyulsz meg, sajna erre az óvszer nem igazán megoldás mert ez a bőrfelületen, nyálkahártyán tenyészik és a bőrötök ott azért összeér a gumi ellenére is.
2009. jún. 30. 23:14
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
jah és a canesten fölösleges időpocséklás, menj orvoshoz!
2009. jún. 30. 23:16
 15/17 anonim ***** válasza:
ez bármitöl lehet amiket felsoroltál attol is,mindenképp menny el dokihoz,nem kell félned,és ez nem ciki!!!
2009. júl. 1. 01:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Én teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Sokmindentől lehet. Ugyhogy ha nem múlik, el kell menni az orvoshoz. Viszont egy dolgot még megemlítenék. Lehet, hogy csak össze kell szoknotok. Nem tudom, az óvszer mellett mennyire értetek egymáshoz, de lehetséges, hogy a "nedveitek" egyenlőre nincsenek összhangban. De tényleg. Nekem folyásom volt, és ezt a nőgyógyászom mondta nekem. Szóval lehet, hogy várni kell egy-két hetet, hogy teljesen tünetmentes légy.
2009. júl. 1. 13:35
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat:) már kezd elmúlni nem piros nem is viszket:)
2009. júl. 2. 12:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!